fredag

2012-03-30, 11:40:29 / Kategori: Allmänt
strax bär de av till bjurholm, blir nog sista skoterturerna för i år! igår hämtade jag ut studentmössan! de börjar närma sig! :)



torsdag!!

2012-03-29, 15:41:28 / Kategori: Allmänt
hade det jättebra i hemavan! de va bara kul!! :) hade lite lektioner och övningar, men fritid hade vi också!! blev lite bira på kvällarna och bastu,film, spel...sooova!

idag har jag & sara gått en prommis runt löveudden, skönt! efter middan ska jag även hämta ut studentmössan! spännande ;)












söndag

2012-03-25, 19:44:53 / Kategori: Allmänt
klev upp vid 9 tiden, for på verkstan en stund och sen ut till tobba å ba chillade i solen! :) middag hos tobbas farmor & farfar! mycke gott! :) nu håller jag på packa för fullt för imorgon bär de ju av till hemanan och fjällrädda! kuul! :) plus må gott plus öl!

igår blev det middag hos linus och så satt vi där en stund och drack, sen drog vi till omberget och sen lite senare till stan och sist max :) heh.. nu typ lägga sig så man orka upp vid 4!....









sjuuk..

2012-03-22, 17:38:49 / Kategori: Allmänt
fan att de skulle bli värre! inte bara problem med lungan, nu blodiga sår i halsen  och dyngjävla förkyld och fetaste hostan!! inte nice..har aldrig vart med om liknade !? :( :( :(

tänkte bara tycka lite synd om mig själv!

bodyshop!

2012-03-21, 17:05:47 / Kategori: Allmänt
bodyshop äger helt enkelt, har sju produkter men dessa två är dock inte provade än sen jag fick dom i julklapp, ena luktar för gott för att använda iaf? :P


onsdag

2012-03-21, 15:08:28 / Kategori: Allmänt
ett tag sen igen..men skyller på att jag typ aldrig sitter vid datorn på veckorna..? nä men har haft en del att stå i, nu är bilen klar iaf!! premiärturen till skolan gick bara fint! :) sjuk har man ju också lyckats bli, eller ha vart de nån dag nu.. hosta & typ lunginflammation..nä men nästan! sjukt jobbigt iaf! hoppas man blir bra snart! har ju en jobbintervju på fredag som jag inte vill missa! skippar även jobbet ikv så jag inte smittar ner! helg efter morgondagen iaf! sen bär de ju av till fjällen och fjällrädda måndag till onsdag! :)




söndag

2012-03-18, 20:39:52 / Kategori: Allmänt
då var man hemma från ön! bara haft de niicee som vanligt! :) fredag blev de käk hos håkan och på lördag hos rickard, sen har vi mest vart ute i solen och grillat om dagarna!! :) nå ligister har även försökt slanga min & rickards bilar men dom har inte lyckats få nån soppa iaf..jobbigt för dom..tur bilen är ett rat som snart åker på skroten om inge vill ha den.. :P











torsdag!

2012-03-15, 17:23:13 / Kategori: Allmänt
nu äre helg! var och besiktade nybilen idag och den gick igenom utan problem! lycklig tjej! :) den är ju dock inte helt klar än, men ikväll ska vi fixa lite me kablar till ljudet iaf! känner att allt går bra nu! alla rester bortgjorda och allt bara rullar på! :) men igår var de ändå en dag som man kan kalla tur i oturen! men de behöver vi inte gå in på! imorgon bär de iallafall av till holmön över helgen! :) ja hatar att man börjar längta så sjukt mycket till sommarn!


jag vill ha sommar!

måndag

2012-03-12, 17:05:27 / Kategori: Allmänt

vi for hem typ 10 idag..för orkade inte ha 3 timmars hål..och imorn får vi vara lediga, eftersom vi ba ha en lektion! :) ikväll blire verkstan och hålla på med bilen!











söndag

2012-03-11, 14:55:16 / Kategori: Allmänt
var uppe me tuppen, som vanligt då! (typ 8) så vi har ba sett film och städat lite..snart kommer pappa edvin & hampe och hämtar upp mej så drar vi till malax för att hälsa på farfar innan pappa kör oss till fjärjan..usch vill inte sitta på den tråkiga båten..men men har då haft en trevlig helg!! :) hitta massa gamla bilder på saras dator, kul! :P



4





lördag

2012-03-10, 20:17:42 / Kategori: Allmänt
igår blev de ba lugnt i stugan! tv & bira! idag ha ja & sara vart i stan och sen blev de pizza och göra oss klara för kvällen! :) vi bjuder på nå gobilder! färjan går 8 på kvällen imorn..så är hemma sent typ 12 halv 1 :( tagga skolan iaf! :)








torsdag!

2012-03-08, 14:52:35 / Kategori: Allmänt
vart runt istan hela dagen me malin :) nu ska jag packa och sen bär de av till finland ikväll, skönt! :) i veckan har man inte gjort allt för mkt förutom grillning i kasa me malin & sara, och igår blev det att fara till erkans lägenhet och se bb! :)





eriks utsikt!!

måndag

2012-03-05, 14:46:43 / Kategori: Allmänt
vaknade just efter 9 imorse men låg kvar i sängen ganska länge..rätt tråkigt med lov faktiskt, finns inget att göra å alla andra jobbar.. men jag var duktig och for ner och målade en sak till bilen sen hem och göra lite rester från skolan, nu ska jag ner igen och spruta den! och ikväll blire att fortsätta hålla på me bilen så den blir klar, fick även boka om besiktningen till nästa vecka ist för imorn! :P kan lova att jag har fett med träningsverk idag!
 

malin kan du inte ba ta ledigt hela veckan?? 

 

söndag!

2012-03-04, 17:00:11 / Kategori: Allmänt
superhärlig helg med skoter och grillning! och igår blev de johans stuga! middag öl tequila bastu spel! :) funny!
ikväll så blir de bodypump! nu ska de köras stenhårt till sommarn eftersom man ba ha lata i typ 3 månader och lagt på sej lite :P








äntligen!!

2012-03-02, 16:03:54 / Kategori: Allmänt
nu är praktiken över och det börjar bra med ett lov (& huvudvärk)!! :) dock längtar ja till skolan, sjukt va!? :P nä men tiden går så sjukt fort och vill på ett sätt inte gå ut skolan ba för att man typ aldrig ser klassisarna igen och inga lov å massa chill... aja, ikväll blire middag på kajutan, sen filmmys me johan och moa! :)


9an! för en gångs skull är de jag som är mörkhårig ;p