norrfällsviken

2010-06-29, 23:13:39 / Kategori: Allmänt
idag har jag solat ett tag! sen for jag & tobba till norrfällsviken och käkade middag me hans föräldrar som är på semester där :)  de va riktigt fint och mysigt där! dit måste man nog fara nån gång! :) nu är vi iaf hemma och ska sova :) imorn äre jobb!


vit? ja!

dom hade även pool där :)

vi gick runt å kikade en sväng!

igår..

2010-06-29, 23:07:56 / Kategori: Allmänt
åt ju jag & tobba räckor å så, gött vare! sen såg vi även en film (serios moonlight) den va riktigt bra :)


tobbas mackor

mina mackor ;) krämigt ska de va


en liten outfit!

solat med brosan..

2010-06-28, 15:52:24 / Kategori: Allmänt
slutade kl 12 idag! skönt vill ja lova. när ja kom hem käkade ja lunch sen drog jag & hampe till stranden & vi va där nån timme, sen har ja vart å handlat för ikv ska jag & tobba äta räkor på baguett med majonäs, sallad, ägg! de är såå gott & sommrigt! sen ska vi nog bara mysa och se nån film :)

imorn är jag ledig! sen jobba ja kväll på onsdag & torsdag sen äre helg! ja hoppas verkligen på att vi dra till finland då!!! :)


steeekarNN ;p

lördag

2010-06-26, 23:47:14 / Kategori: Allmänt

usch vilken dryg jobbardag..nästan 10 timmar! och samma blir det imorn :/ måste sova nu så man orkar!
ikv har iaf jag malin & sara ätit middag hos sara och vi såg även en film! de vart pommes å bea och kräftor ägg majonäs och baguetter :P gött!


sovdags...

2010-06-26, 00:08:48 / Kategori: Allmänt
jepp nu äre väl bara att gå & lägga sig då..sitter i sängen just nu, men ja kommer inte kunna somna inatt..men ska försöka iaf :P
efter jobbet for jag till sara där malin sandra & vanya också var, ja fick mej lite mat iaf när ja kom! pommes & bea ;) gött! vi satt bara ute och chillade (eller jag chillade) sen skjutsade ja upp dom till stan!

 men hur som hellst, glad midsommar & godnatt :P


här sitter gänget ;) sara alltid fett full ;p

glad midsommar!

2010-06-25, 14:40:29 / Kategori: Allmänt

malin sov hos mig inatt, de är så tråkigt att vara ensam på nätterna (som ja ska vara hela helgen)..men på dagarna  är det riktigt skönt! haha. men vi vaknade 9 - 10 och gjorde frukost sen hämtade vi sara ga så for vi till stranden och solade & badade :) nu sitter jag bara hemma och ska göra mat sen dra på mig nå kläder och fara på jobbet..jobbar till 9 sen ska ja va me flickorna och skjutsa dom till stan sen hem och sova för jag börja 06:45 imorn..även på söndag! vill också fira midsommar..men åandra sidan är inte pengar fel heller ;)


sol & bad + bjurholm

2010-06-24, 17:25:03 / Kategori: Allmänt

igår var jag & mallan och solade och badade vid en strand i obbola sen ringde sara så då for vi till hennes stuga och chillade! idag han vi sola ett tag och jag badade idag också, sen har vi gått på stan tills nu! om nån timme ska jag malin & sara äta midda tsm! de blir nog att beställa eller kanske göra egen mat, vi får helt enkelt se :P


ute på löveudden!


när vi va i obbola vid stranden!


midda på saras stuga!


detta köpte jag idag!! :)


armband och örhängen!


sovdags..

2010-06-21, 22:07:04 / Kategori: Allmänt
upp kl 6 imorn och jobba..men sen är jag ledig onsdag & torsdag eftersom ja jobba på midsommar! så nån av ledigdagarna blire shopping me flickorna! :)
nu ska ja sova. godnatt!


tog en bild av sara sen i fredags ;)

holmön!

2010-06-21, 10:35:00 / Kategori: Allmänt

god morron! orkade inte blogga igår när ja kom hem, utan köpte en rullpizza och hyrde en film sen vart de sängen på direkten! trött va ja!
hur som hellst så har de vart jätte trevligt! vi körde ju egna båtar ut och blåsigt var de + att de regnade lite, men de gick bara fint över! jocke och erik kom ca 2 timmar efter oss och då satt vi och chillade och drack lite sen drog vi till panget och käkade middag och hade de trevligt! :) igår så va vi ute och fiskade hela dagen i blåsan men de gick också bra! när vi skulle fara hem så fick vi ta färjan pga blåsten/stormn!

nu blir det snart en dusch sen tänkte jag hinna ut i solen ett tag! sen blir de jobb men börjar inte förren kl 4!



startade i karlsborg :P


middag på panget!


goa drinkar ;)


typ den godaste drink jag nånsin drukit!!!!


jocke & johan!


johan tobba & erik står i baren ;p


jocke & johan igen ;)


fiskarna ;)


klev iland nånsatns och grillade korv till lunch!


en gädda!


droskan!

2010-06-19, 13:36:42 / Kategori: Allmänt

det blev förfest hos sara! sen vid 10 drog vi upp till droskan! de va nästan lite mkt folk, trångt och såå..men bättre än för lite ;) men hur som hellst så dög de!  sen drog vi och käkade på frasses sen tog vi osss en taxi hem!

nu ska jag tobba johan & kanske erik ut på holmön! vi ska köra egen båt dit så hoppas vi inte sjunker! tur man har flytoverall! ;) hörs imorn kväll typ..


fråga mig inte vad dom gör ;O


kusinvitamin! vi försökte locka johans hår men de va lite kort..


...willes vart bara wild!!!!!!!


sara kände sig allmän ful också!


malin vart lite bajsnödig!


sen vart vi hungriga!


regnet det bara öser neeeeeeer!

2010-06-18, 16:28:28 / Kategori: Allmänt

typiskt att de regnar idag.. ;/stackars sara som nyss cyklade från mig..hon lär va blöt innan hon är hemma :P lär ju bli ganska blöt ikv när vi ska till droskan! fyy..men jag ska iaf inte jobba imorn för nån annan tog de..men de gör inget för mig!  :)

ska göra mig klar nu sen skjutsa upp tobba hj anders & nån till stan..sen hänga me flickorna tills vi ska dra ;)


 


sara & jag "blacksiss" som vi kallade oss på den tiden!
HAHAHHAHAhahahaa


onsdag

2010-06-16, 21:53:09 / Kategori: Allmänt

hann inte blogga igår..sorry! kom hem från jobbet för ett tag sen, de har bara gått bra idag :) fick även frågan om jag ville jobba på lördag 12 - (?) kommer inte ihåg, men ja ska ju ut på sommardroskan och ha min lilla midsommar eftersom jag jobbar på midsommar..frågan är ju om man orkar jobba dagen efter? måste fundera på det! vad skulle ni ha gjort?

igår såg jag sara, sara å mallan film och käkade frukt eftersom vi är så nyttiga! hihi vanya kom föbi också.


melon + melon och mango ;)


sara skulle passa i glasögon, eller hur? :)


hangover

2010-06-14, 20:55:09 / Kategori: Allmänt
ligger & lyssnar på musik, ska starx lägga mig! de är så skönt att vara ensam hemma! familjen är ju i finland :D




måndag!

2010-06-14, 19:54:13 / Kategori: Allmänt

intruduktionen har gått bra idag, dock j'vligt drygt eftersom ja redan visste alla saker typ..men de är alltid bra att repitera..va sjukt trött imorse och tänkte faktist cykla imorse  men då spöregnade det så ja tog bilen iaf ;P imorn börja inskolningen och har de resten av veckan! går 7 till 2 imorn.

ikv ha jag vart me sara, sara & malin, vi spelade 21 sen skulle dom på bio, men jag skippade de eftersom de skulle bli så sent annars.. :/


sara & sara har fight!


vi tyckte det såg roligt ut ;)


hemma igen..

2010-06-13, 15:39:09 / Kategori: Allmänt

de har vart riktigt skönt & mysigt på saras stuga, vi badade som sagt badtunna, grillade, fiskade & såg film och fläskade! dock kunde inte ja sova inatt för bäddsoffan lutade neråt vilket håll jag än låg åt..så tillslut gick jag å la mig i en annan säng och hade en handuk som täcke ;P men ja kunde bara halvsova..sen kom sara och fråga om ja ville gå upp (tyckte de va konstigt att sara va vaken före mig) hon trodde kl va 10 men den va halv 5 på morgonen, men vi gick upp ändå och fiskade å sånt! mysigt! sen har vi bara packat & städat ihop..

imorgon börjar jobbet! så ikv blire tidigt!


en liten spindel som sara va rädd för ;p


chillar innan maten!


mm


gooooootttt!


gött!


här börjar vår morgon kl halv 5 ;P


fiskartime


ro ro ro


en öring!


vi stannade på vägen hem för att fiska lite mer ;P


och wille fick en men den släpte


min tur att fiska ;p

 


älskade vän <3

2010-06-12, 15:20:21 / Kategori: Allmänt
fick detta av mallan:
                                                                                                   

SANNE

Minns du första gången vi vart riktigt full och våra föräldrar var tvungna att hämtade oss vid sagoslottet. Minns du när vi bråkade för fösta gången utanför Samuel och sedan ramlade med moppen och flög in i skogen. Minns du när vi va i Finland första gången tillsammans och vi blev anfallna av fåglar som försökte hacka oss i huvudet. Minns du när jag körde häst och du åkte skrana bakom och jag inte fick stopp på hästen. Minns du när vi kastade sudd på spec läraren Barbro och sedan inte fick gå på extra hjälpen mer. Minns du när vi spelade basket case på musiken i 8an. Minns du då vi snodde en cykel i sävar å ”Kärringen” ringde och skickade brev om att vi skulle betala för punkteringen. Minns du när du va hos din pappa och vi va med varandra dygnet runt. Minns du när vi cyklade i skogen och låssades att den va en cross. Minns du när vi kastade sten på bilar och din pappas dåvarande sambo Tove kom och slet oss i håret. Minns du när vi dansade och sjöng till Shakira och små stjärnorna. Minns du när vi va och åt på en kina restaurang och skämde ut oss för alla. Minns du när vi va och åkte slalom och du for ner i ett stort hål. Minns du när vi retade din lillebror karl och han började jaga och med kniv så vi fick lov att låsa in oss på toaletten. Minns du alla gånger vi har varit i din stuga. Minns du när våran dvärg hamster ”Morgan” blev uppäten av Saras katt. Minns du när det såg ut som jag hade blivit mördad (You know what I mean). Minns du Eddie & Jeff. Minns du när vi halkade utanför hotellet. .Minns du när vi blev utslängda från stugan.

Minns du alla gången vi har gråtit tillsammans. Minns du alla gånger vi har skrattat tillsammans. Minns du alla gånger vi har varit rädda tillsammans. Minns du alla gånger vi stått upp och stöttat varandra. Minns du alla gånger vi har gett råd till varandra. Minns du alla gånger vi har berättat hemligheter för varandra. Minns du alla gånger vi har litat på varandra. Minns du alla problem som vi har löst tillsammans. Minns du alla dumma saker som vi har gjort tillsammans.

Jag minns första gången vi träffades, vi va 2 år och båda hade blommig klänning på sig och vi va så blyga för varandra att vi gömde oss bakom våra pappor. Jag minns även att mina röda trehjuling stod ”parkerad” vid sidan.

Finns otroligt mycker mer att skriva men det skulle bli så lång.

/ Din vän Malin


bjurholm here we come...

2010-06-12, 14:57:26 / Kategori: Allmänt
ikv ska jag tobba sara & wille fara till saras stuga och grilla, bada badtunna, fiska, se film och bara chilla! de ska bli riktigt skönt!




fisssk

2010-06-12, 14:44:04 / Kategori: Allmänt

igår var jag tobba sara & wille ute och fiskade, wille va dock den ända som hade turen med sej ;P när vi hade fiskak klart vid 12 tiden på kvällen så plockade vi upp erik och for till wille och såg en film, den sög! alla utom sara & tobba somnade ;P så va hemma typ kavrt i 3 så man somnade gött!


fredag!

2010-06-11, 16:31:59 / Kategori: Allmänt

har jobbat för de mesta idag på verkstan..sen for jag & tobba till stan och skulle byta min stereo som kruppar men ja fick ingen ny så fick lämmna in den på lagning å de kommer ta upp till 2 v att få tillbaka den, men som tur är fick ja låna en :) får se vad som händer ikv!

igår när vi va och skulle fira freddes student så fick man då inte se mkt av han för han hade dekkat! tur man inte tog studenten igår iaf, fan va hemskt med trappan som rasade och 13 personer fick åka in på sjukan..och dom stängde även halv 1 sa malin..så de sög tydligen! misslyckad studentfest säger ja bara :P


käk  utan fredde


grillat ;)


jag hittade snö igår! sjukt!!!!


min lilla pingla för er som inte vet ;)


STUDENTFIRANDE

2010-06-10, 16:35:27 / Kategori: Allmänt
ska strax fara till min käre kusin fredde som tagit studenten idag! vi ska käka middag å fika :)
synd att ja inte hinner fira malin :/

tänk om jag också hade tagit studenten idag...men jag ångrar inte att jag bytte linje iaf!


en rolig kväll..

2010-06-09, 21:15:35 / Kategori: Allmänt

vid middan kom jag sara & sara på att vi skulle käka på kinarestaurang eftersom vi eller rättare sagt jag fick sommarlov idag..så skolavslutnings middag typ :P  så vi for och käkade..gott vare! efter de såg vi att de fanns karuseller på kajen så vi åkte ett åk! funny ;) sen for vi hem till sara och mallan kom förbi en sväng sen drog hon igen..så jag sara & sara for till skärgårds och spelade 21 (basket typ) de va roligt att för en gångs skull göra nåot än att bara sitta inne och mögla! så basket blir nog vår nya grej i sommar? hahha.



 


hemma nu! massor av bilder från lägret

2010-06-09, 12:09:06 / Kategori: Allmänt

lägret var kanon ändå! och vi har haft sol hela tiden förutom idag när vi just skulle fara hem :P men iaf så sov vi i militärtält och det var jäkligt oskönt..så ja ha lite ont i ryggen men vad gör man? vi har haft rikgtigt roliga övningar faktist men vissa var även väldigt jobbiga men då äre ba att ta fram musklerna och visa vad som går för? ;P hehe. rökdykningen var helt klart häftigaste grejen ja gjort typ..tänk er att sitta i en brinnande kontejner? skulle ni våga? ;) med mask och allt tungt vare också..och man kände hur det började bränna på axlarna tillslut, men de va kul! efter vi hade gjort det så tog jag & felicia oss ett dopp och de var kallt vill ja lova! vi har även räddat folk i vattnet vilktet jag & felicia va snabbast på ;) hihi...pinsamt för brandmennen..aja nu orka ja inte skriva merbilderna får säga sitt! nu ska jag hoppa in i duschen!!!!!!!!!!!!


tältuppsättning


vi bestämde sovplatserna ;P


redo för övningar!


här fick man bygga en egen bår som höll! vi lyckades med filtar och pinnar/träd.


chill


hamburgare till middag ;)


livräddning i vattnet! anton i orange våtdräkt!


livräddning på G


michelle ska räddas också ;) hennes dräkt började läka in vatten ;P


jag felicia & michelle är berädda på att rökdyka! ;P


felicia gillar att sova..


sovsäckmongo..


jag & felicia som nyss har badat, kallt!


maaaaat


värmen vi fick på natten...inte mkt till värme


ihop packining!


på väg hem! 







en bild sen i höst/vintrast när vi hade övning!


förressten..

2010-06-06, 15:19:26 / Kategori: Allmänt

jag visade aldrig vad ja köpte igår när jag & sara var på stan ;P här ska ni få se!


en lång tröja/klänning?  supersnygg med mönster på rygg och armar! :)


ett par coola leggings!


en liten posé..hihi

nu måste jag iaf sätta fart med packnigen..men jag vet inte riktigt vilka kläder jag ska ha me? fy vad jobbigt!
dessutom lär jag glömma något som vanligt..far iaf imorgonbitti och kommer hem på onsdag typ vid lunch. Mobilen kommer jag inte ha på så ofta och de blir inge bloggning..detta inlägg kanske är det sissta tills onsdag ;P ha de bra !

ikv blir det mest troligt att hänga med johan & elin :)


krogen!

2010-06-06, 13:02:19 / Kategori: Allmänt

igår vart de ju som sagt grillning hos elin! de va riktigt mysigt :) sen for vi upp till krogen, krogen var okej, lite folk tyckte ja men de dög iaf, vart lite dans å så som vanligt! :)

vad ska man göra idag då? vill sola, men de kändes lite kallt ute? ;p juste ja måste ju packa!! usch, igen dusch på tre dagar, ingen toa bara bajamaja, sova i millitärtält me typ 20 andra, ha massa övningar från 8 till 10 typ, tänk om det regnar? aja..



vi gjorde en liten förrätt! gott


<3


champanj


de vart supergott! och min goda drink! vin = blä!


jag & sara ! ;) parteey


sorry..

2010-06-05, 18:42:52 / Kategori: Allmänt
men har inte hunnit blogga idag..vaknade vid 12 och då for jag & sara ga till stan och shoppade ;) vi kom hem vid halv 4 så de vart jätte stressigt, hade bara en halv timme på mig att duscha sen hämtade elin mig & vi for och handlade mat..vi har just gjort klart allt så nu sitter vi och chillar med öl ;) snart äre mat, killarna kom just hem från piteå så dom ska grilla nu! sen blire ju krogen ! :)

ha en trvlig kväll!


det blir bio ikväll!

2010-06-04, 16:45:36 / Kategori: Allmänt
ikv blire bio med sara ga sandra & mallan! sandra åker ju till imorn kroatsien i 2 veckor..så då ser man inte henne på länge..men iaf så ska vi se komisarie späck! de blir garanterat kul..jag & sara tillsammans är kungarna på skratta..som sist när vi såg farsan! hahhaa.




är bara tvungen!

2010-06-04, 11:40:21 / Kategori: Allmänt

att lägga ut denna fina bild...hahahhahahahhaaHAHHA

sexymama my friend!!!!!!!!!


kubb & fika

2010-06-04, 11:35:41 / Kategori: Allmänt

idag har vi från klassen (inte många typ 8st) bara fikat och spelat kubb :P jag michell & ronja fick uppdraget att köpa fikat så vi fick 200kr av lille berit (vår lärare) gissa om vi köpte gofiakt? ;)
skönt med helg nu iaf! men taggar inte måndag så mkt för då äre lägret, men lite kul kanske de blir? hoppas de bara är bra väder annars lär jag sitta i tältet och sura...

snart ska ja sara ga å kanske mallan typ fara å steka isolen och digga musik på saras lilla minidator ;P alltid bra att ha! sen ikv kanske de blir cirkus, kul va ? ;) hahha

är sjukt taggad på korgen imorn!de va så länge sen sist. imorn äre ju sista gången för dom sänger under sommarn..sen blire sommardroskan ;p


fikatime ;P


självklart vann jag & berit! resten i vårt lag hade körlektion så dom missa
när vi vann ;P (andra lagen missade kungen)...


balen!

2010-06-03, 23:18:20 / Kategori: Allmänt

ååh vad jag har ont i benen! har stått ca 3 timmar och kollat på balen, alla va jätte fina! jag sara sandra sara & malin fick oss en plats längs fram vid röda mattan så vi såg alla från topp till tå ;P efter vi vart less gick vi och käkade på max! sen for vi till sara ga och såg film!


väntade i en timme i förväg..

unni & isak!


natta & marcus!


ida & tobba!


terese & per!


elin & hennes kille!


massa folk som var mer intresseade av bilarna som alla kom i..


less och trötta i benen på max :P


onsdag

2010-06-02, 19:40:50 / Kategori: Allmänt

idag har de vart riktigt skönt väder så efter skolan for jag till sara & solade, malin va också där :) sen vid middan for jag malin & sara ga och grillade korv! gött ;p sen har vi bara suttit å snackat & spelat kort!

imorn ska vi flickor gå och kolla på balen, de ska bli kul!


mallan drog till me bikinin!


korvgrillning


mallan vill ha ketchup


tisdag!

2010-06-01, 15:50:45 / Kategori: Allmänt

skön dag idag! först suttit i solen & gräset å kollat på bännboll i skolan, for hem vid 11 och då käkade jag & sarndra lunch hos sara ga :) sen hämtade vi mallan och solade! nu ska ja käka sen fara å jobba sen får ja se om ja å mallan ska va me granaten eller de andra gänget ;)


cool? not


chillarN


2 coolingar! och ja fasnade inte riktigt!