steeeeeek!

2010-05-31, 17:26:10 / Kategori: Allmänt
jag malin sara ga & sandra har suttit ute i solen och spelat kort och snackat! de va jättevarm och skönt i solen!efter maten bestämde vi att vi ska spela massa spel och chilla!! sarndra har typ också fått sommarjobbsamma avdelning som jag, de blir askul ju ;) hon skulle typ också jobba på midsommar..så de bli nog en mysig midsommar ändå ;P hahah.


malin & sandra!


white vs brown?

måndag & sol!

2010-05-31, 14:02:35 / Kategori: Allmänt

äntligen är solen tillbaka!! :D skönt! idag efter skolan for jag & sandra och käkade på mias, sen gick vi på stan en sväng, ja shoppade 2 linnen & en navelpiercing, är så less att alla linnen & piercingar går sönder hela tiden, igen kvalla nuförtiden!?


lunch!


hoppas denna håller längre än den andra ja köpte!


långa baslinnen är alltid bra att ha!


girls

2010-05-30, 23:02:04 / Kategori: Allmänt

ikv har ja & mallan vart ute på en promenad, sen va vi me sara & sandra! vi spelade lite kort i ljumviken och bara chillade ;P vi hade de trevligt. sen hyrde tobba en film så vi har nyss sett klart den och ja lipade igen..jag som aldrig gör de..aja börjar kanske bli lite känslig??

imorn äre ny vecka och den lär ju gå fort, sen nästa vecka är de de där lägret..känns jätte jobbigt men sen äre sommarlov ;) men ska jobba i 9 veckor så de bli inge sommarlov för mig :/


sandra, sara & mallan :)


jättesorlig :/ men bra!


morsdag..

2010-05-30, 13:24:50 / Kategori: Allmänt

hade nästan glömt att de var morsdag idag, så de blev att komma på något snabbt och de blir en vit kladdkaka! supergott! just nu är den i ugen ;p

igår vart de grillat hos tim & matilda igen :P haha fredde kom också dit, sen blev de stan och sen fest hos fredde en sväng, då kom de mer folk, sen blev de stan igen :P orkar inte berätta i detalj har jag märkt på sistone..aja de duger väl hoppas ja?


grabbarna grus, suddigt ja vet!


älskar vit kladdkaka!!!!!!!!!!!


lördag

2010-05-29, 16:08:19 / Kategori: Allmänt

hejsan, har vart i stan hela dagen, först klippning på draggen då, ja vart nöjd, inte så stor skillnad lite kortare ;P sen gick jag & mamma på stan å käkade sen vart de lite shopping :P ja köpte en tröja och EN VÄSKA som jag sagt att ja skulle köpa för 2 år sen, men nu äre gjort ;P haha

igår va vi hos tim & matilda å käkade grillat , sen vart de stan. ikv ska vi nog också vara hos dom och ja tro även johan & elin skulle vara med också :) sen blire stan.


mjuk hår, inge nött längre ;)


tröjan & väskan


gulligull ;p


tobba <3


internet funkade inte igår :/

2010-05-28, 08:52:10 / Kategori: Allmänt

internett funkade inte igår men iaf så var jag & tobba på middag hos tim & matilda igen ;P sen for vi upp rix fm MEN de SÖG, regn å massa småflickor?vi for och hyrde film och fläskade ist (instängd 2) :P  aja..nog om de.
idag är jag hemma och chillar, har nyss sjutsa upp mamma till jobbet, drygt!

vet ännu inte vad som sker ikv, kanske åka båt upp eller hur de blir? de är ju sånt pissväder så man har ju nästan ingen lust att fara ens..ska även vara kl 11 på draggen imorn som hårmodell ju! :)





tobba & tim !


röda? jo de va jävligt varm inne!


tim & matildas kattunge, desibell :]


filmen tobba hyrde i onsdags! sjukt bra film!



nu blir de ett varmt bad me massa hårinpackningar ;)!


solat solarium!

2010-05-26, 20:23:32 / Kategori: Allmänt

efter jag och mallan hade solat for vi bara hem, fanns inget att göra, de vart en 20 minutare! snart kommer tobba med en film, men ja vet inte vilken han ha hyrt..så ja hoppas den är bra ;P

vet ni vad? jag ska vara hårmodell på lördag åt matilda! ja behöver verkligen klippa mig så de passar ju perfekt! jag har då sagt åt henne att jag vägrar klippa mer en enhalv deci + ska hon typ klippa upp håret lite.



  
hittade en äcklig bild på vad som kan hända om man solar solarium, man blir ju rädd!


vovve!!!!!!!!

2010-05-26, 16:59:19 / Kategori: Allmänt

efter skolan for ja till sara & vi gick ut på en långpromenad med vovven, sen har vi bara chillat fett me hunden ;P nu sitter ja & mallan hemma hos mej och sen ska vi fara och sola, sen få vi se va som händer!


flumm?

 


heest

2010-05-25, 20:28:30 / Kategori: Allmänt
ikv har jag bara vart me sara i stallet , sen for vi till henne å bara chillade, malin kom också..va inte där nå länge utan for hem vid 7 typ och dushade en låång skön dusch!! ;)



heesten & sara, hästen gillar gräs!

vilket skitväder...

2010-05-25, 14:09:22 / Kategori: Allmänt
usch vad ja hatar dåligt väder, man blir ju deprimerad, trött & ingen ork! pga det så fick man sig en utskällning av matte läraren..men what ever. har iaf nyss kommit hem och ska typ sova eller nått tills ja ska å jobba sen få ja se vad som händer ikv, de va ju inte direkt nått bra promenadväder?

igår vart ju jag & tobba som sagt bjudna på middag hos tim & matilda, de va riktigt mysigt!! vi åt pasta med nån wok å vitlöksbröd och  krämigt vare! riktigt gott och enkelt :) efter maten myste man me kattungen och såg lite tv, sen drog vi upp till stan en sväng och kolla läget sen hyrde vi film (fish tank) som jag alltid ha velat se, men den var inte så jätte bra men den dög!


mmM mat! ;p

måndag

2010-05-24, 15:45:31 / Kategori: Allmänt
idag har de vart rätt chill, hade även 2 timmars lunch om inte längre så jag sandra & felicia for och käkade pizza! smaskens ;) har iaf nyss kommit hem och ska bara chilla, sen blire middag hos tim & matilda och sen vet ja inte vad vi hittar på, kanske mysa me deras kattunge :] idag har jag även fått lön, men den får jag inte se mycket av utan bilen blir nog glad istället! varför ska bensin va så dyrt för? blä


we like pizza ;)

söndag!

2010-05-23, 18:23:32 / Kategori: Allmänt

idag har jag johan tobba & elin bara vart ute och fiskat ;P roligt när man får mycke fiskar ;P hi hi. nu ska ja bara chilla ett tag och sen ska vi fiska mer lite senare.




storfiskarN ;)




tobba fick en gärdda ;P

 


kulturnatta

2010-05-23, 18:17:55 / Kategori: Allmänt

igår var de bara chill på dagen sen upp till stan en sväng me tobba johan & elin, sen for vi ut till hamnen på löveudden och träffade erik & hanné så vi satt därute och myste! sen blev de grillning hos johan, trevligt! sen drog vi upp till stan och för de mesta satt vi på båtarna! de va faktist roligare än va ja trodde! :)


på löveudden!


grillning!


elin & ja på båten ;)


tobba & johan på båten ;)


fredag!

2010-05-21, 17:19:09 / Kategori: Allmänt

idag efter skolan gick jag & sandra en sväng på strömpilen och shoppade lite :) jag hittade ett linne, leggings, skjorta & solbrillor ;P sen for vi och hämtade malin för att slinga sandras hår, vanya kom också, så vi chillade i solen tills slingorna var klara! så har nyss kommit hem från sandra och ska hoppa in i duschen lite snabbt sen fara till tobba. får se vad som händer ikv!


sandra & mallan spelade lite strandpingis eller va de hette medans
färgen värkte :P


de här coola sakerna shoppade ja ;)


torsdag & varmt

2010-05-20, 16:27:47 / Kategori: Allmänt
då menar ja jätte varmt ;P spec när man kör bil, fu!, har även fått huvudvärk, kanske av hettan eller vätskebrist?..men isf skulle ja inte ha ont i huvet på tex vintrarna? aja ska börja steka parisare nu, ska bli gött me mat för jag är hungrig!! sen ikv vet ja inte vad som händer, ska iaf va me tobba :)


grillat!

2010-05-19, 20:50:38 / Kategori: Allmänt

ikv vart de grillning med tobba, sara, wille & mallan ut mot karlsborg vid en mysig stuga ist för kubb :P  v
i grillade korv & hamburgare ;p



värsta sommarkänslorna!


myys!

 


YES!!!!!!!!

2010-05-19, 15:20:46 / Kategori: Allmänt
äntligen har jag fått sommarjobb! ska vara på servicehuset och ska jobba 75%, kanonbra!!! :D

ikv blire kubb och chill!



måndag/ tisdag

2010-05-18, 13:24:05 / Kategori: Allmänt

idag äre sjukt varmt, höll på dö i skolan typ ;P men de är bra me värme!! har för de mesta suttit ute i solen iaf :)
 om en och en halv timme ska jag fara och prata med en hemlig person ;) sen blire jobb sen chilla :P

de gick bra att jobba igår, fast svettigt. fick även 6st pannacotta me mej hem, mums!



sandra & felicia gillade att sitta i skuggan..och jag i solen ;)


jag & tobba trycke i oss varsin igår ;) loveee!


god morgon!

2010-05-17, 11:02:08 / Kategori: Allmänt
fick mig en sovmorgon idag eftersom de blev ändrade planer, först skulle ja börja kl 7 imorse..men de blev kl 1 ist då ska även mallan börja också så vi åker tilsammans dit :) självklart är de inte sol!ja blir riktigt irriterad..alltid när ja har tid att sola å så då äre ingen sol :/


söndag!

2010-05-16, 14:00:57 / Kategori: Allmänt

hejsan, kom hem vid 12 tiden och har nyss ducshat, nu vänta ja bara på att mallan ska ringa så ska vi hitta på något!:)
men iaf, holmön ha vart bra, sjukt varmt & fint väder igår då vi satte plantor, ja brände mig lite men för mig skadar det inte ;p

ikv blire tidig kväll så man orka jobba imorn ;P

vilopaus ;P

såg en liten igge ifredagskväll då ja & tobba va på en prommis ;p


dålig bild, men detta är min axel, tyvär brände ja bara ena axeln
den andra är vit som ett lakan!


hachkio

2010-05-14, 10:42:45 / Kategori: Allmänt
igår såg jag & tobba hachkio och den var fett sorlig, spec eftersom ja grät! ja bruka inte gråta inte änns till taitanic ;p haha
ja ha nyss vaknat, och ska käka frukost sen ska ja skjusa kakan till en kompis i stan, sen bara hem och packa lite kläder till holmön! ihelgen blire nog inge bloggning, på söndag kväll blire nog!



rock that body

2010-05-13, 14:48:40 / Kategori: Allmänt

nu är ja hungrig..men ja tänker inte äta förren på kina ;) måste ju orka mycket!! haha
nu ska ja snart brumma iväg till tobba.. see ya later!



torsdag

2010-05-13, 13:13:02 / Kategori: Allmänt
hej hej, synd att de har blivit mulet, jag som hade tänkt sola lite aja, ha iaf nyss ducshat och ska väl börja göra mig i ordning för ikv blire käk på kinarestaurang :D såå gott!!!!! sen får vi se va som händer..



så sjukt bra låt!


stenplockarna?

2010-05-12, 19:38:27 / Kategori: Allmänt

ikv har ja & mallan vart ute och gått i karlsborg, riktigt mysigt :) sen hittade malin en fin sten och kom på att hon skulle sammla fina stenar så vi gick tillbaka till bilen och for mot obbolabron, under den fanns de riktigt coola stenar me alla möjliga färger..så ja plockade också ;) haha

skönt att få sova ut imorn så man är pigg nu till helgen :) nu ska ja göra varma koppen och mysa!



vi vill ha sommar nu!!!!!!!!!!


de va här hon hittade första stenen /stenarna ;)


under obbolabron

 

 


låååånghelg!!

2010-05-12, 13:14:04 / Kategori: Allmänt
skönt med en långhelg nu, ska inte till skolan förren tisdag, för på måndag ska ja jobba hos saras mamma.
idag
har de vart riktigt varmt och skönt! fundera på att passa på att sola lite men måste göra klart massa skolarbeten :/ men men de kommer fler dagar ;p


21:29

2010-05-11, 21:32:42 / Kategori: Allmänt
hade ingen bra rubrik ;p haha men ikv har iaf ja & mallan vart ute och gått en prommis ute i karlsborg, de va skönt! sen träffade vi sara ga sandra & vanya ett tag..
jag som hade tänkt hinna göra klart ett skolarbete ikv men de han ja ju inte nu..brukar sova vid denna tid egentligen ;)


mallan saera & saendra :)

tisdag!

2010-05-11, 13:53:33 / Kategori: Allmänt

denna dag har vart skön! och jag har gjort bort lite rester å sånt, kanonbra! imorron är de också en skön dag, för vi ska se film (i taket lyser stjärnorna) sen har ja bara en lektion och slutar vid 1 :) sen äre långhelg!
igår
hade ja sån j*vla huvudvärk så ja orkade inte änns blogga ;p men ja tog de lungt och käkade annanas :)
ikv blire jobb, sen va me mallan å sara typ om de inte är något annat planerat..


älskar ananas!


igår på ambulans/akutsjukvården bar vi bårar in/ut/upp/ner i trappor och
 i ambulansen.de är faktist kul :P

 


söndag

2010-05-09, 19:23:42 / Kategori: Allmänt

igår va vi som sagt på min stuga och käkade och efter maten for vi och spelade kubb me sara & wille och senare for vi till wille och så en film (edge of darknes) den va bra men lite för lång :P

idag sov ja till halv 2, skönt! :) sen tog ja & tobba en prommis me tias, sen kom vi på att vi skulle fiska, tobba fick 2st på kast och jag fick bara små napp :P men i mjärdet fans de många fiskar..ha nyss käkat för ett tag sen och ska snart börja rulla hem till mig.


johan & fredrik, vi är på väg hem från min stuga.


abborrar :P


de va måna små som vi kasta tillbaka..


tias njuter i solen :)


lördag!

2010-05-08, 15:12:20 / Kategori: Allmänt
hejsan, har nyss kommit hem från stan..och usch så mycke folk de var och jätte varmt :P jag & tobba ha shoppat lite..ja hittade leggings, mascara & en bikini :) tobba köpte en tröja, sjorta.. aja om en timme typ ska vi fara ut på min stuga å käka gott, johan å fredde me familjen kommer också så de blir mys :) sen ikv får vi se vad som händer :)


köpte nätleggins, zebraleggings & vanliga svarta me nå mönster längst ner



go väder :D

de blev allt möjligt..

2010-05-08, 15:03:32 / Kategori: Allmänt
igår, de blev tårta, smörgåstårta, fika, gosallad me sås.. mätt blev ja iaf! sen lite senare for jag & tobba till linn & matte och såg en film (så olika)..den va lite trög men annars helt ok!


fredaaag :)

2010-05-07, 12:08:13 / Kategori: Allmänt
fint väder & har haft en skön skoldag utom ett prov :P sorry för att ja inte ha bloggat, men datorn ha vart i skolan 2 dagar.. idag fyller hampe år så de bli tårta, är nästan less på tårta nu, åt de igår och förrgår också :P haha..
jag ha värsta sommarkänslorna nu..vill fara bort till nån camping eller nått å bara grilla med vänner å ha de kul och steka på stranden!!
aja har iaf inga planer för helgen, ja tar de som de kommer ;p




måndaaaaaaaag & trött!

2010-05-03, 15:55:13 / Kategori: Allmänt

ha nyss kommit hem från skolan och nu ska ja äntligen få sova, har sovit typ 2 timmar på 2 dygn! men det är helt självförvållat ;) aja..få se vad som händer ikv,ska iaf va me mallan å kanske sara :)

igår vart de film, båda filmerna är jätte bra :)


valborg

2010-05-01, 11:58:01 / Kategori: Allmänt

jaa..valborg var ganska lyckad, alltid är de ju nått som inte är ok.. men de började me midda hos johan & fredrik, de va jätte mysigt, även fast vi satt i garaget ;p haha, de vart iaf grillat! kött & pommes ;p enkelt och supergott. lite senare for jag & sara en sväng till sara ga å träffade flickorna! sedan for vi till johan & fredde igen..och lite senare drog vi alla till foppa, och sen kom de fler. sen...vart de lite huller om buller tro ja..men jag hade iaf roligt! :)


sara,wille,fredde,tobba,foppa,sandow,klimpen,jonas,micke,johan & grögge.



johan har ju sina ideer ;)


pusspuss



aa, så kan man ju också se ut ;p