taggad till max!

2010-07-30, 14:32:16 / Kategori: Allmänt

just nu sitter jag bara och chillar men ja borde packa ist! jag johan erik & joel ska ta egna båtar ut till holmön, men frågan är ju om vi nu ska de eftersom de har blåst upp lite men de ska nog inte va några problem ;)  ärrr tagggaaad!!!

igår va ja me sara & sandra bara :) vi spelade 21 sen dorg vi en film hos mig med ben & jerry´s :P

vi hörs efter helgen :D




ska nog packa nu?






jobbigt när bollen fastnar!

 


frillan ofixad än så länge, pajja nog ändå i båten :P

 


stan igen!

2010-07-29, 16:43:36 / Kategori: Allmänt

idag for jag sara & sandra till strömpilen och jag shoppade en tröja, hårfärg och en ansiktsmask :P nu har sandra nyss färgat mitt hår så väntar bara på att ja ska kunna skölja ur det :) ikv blire nog film hos mig..

är sjukt taggad på vis :D


paece!


ute i regnet..

2010-07-29, 02:29:42 / Kategori: Allmänt
denna kväll blev liiite blöt sådär men vi har haft mysigt ändå, för ibland är de ju rätt mysigt med regn! men iaf, efter maten for ja och chillade me mallan & sara ga sen kom sandra och då for vi till sara gr och spelade kort! sen for vi och såg en film med chips & dipp :) sen drog vi ut och spelade 21 och efter de for mallan hem så rasten av oss var bara ute i regnet och myste i bilen ;P


malin & sandra :)

love it!

2010-07-28, 17:28:13 / Kategori: Allmänt

japp de blev skor och jag älskar dom!!! superdupersnygga! <3 aja de blev även en kavaj och klänning :) sen lite smycken :)
 har även vart på systemet, så allt är klart till helgen, nu fattas bara packningen men packa gör jag nog imornkväll! :)

nu ska ja spela 21 me mallan & sara ga :) ses


love, love, love!!!!


kavaj från gina & klänning från wear it.


tokrea på ur&pen!


ska dra till stan nu :)

2010-07-28, 12:17:42 / Kategori: Allmänt

ska snart dra in till stan med sara sara & mallan :) skönt att vara ledig och så har man ju fått lön ;) men ja ska va sparsam! ska iaf försöka hitta nått fint man kan ha ihelgen och även kanske ett par skor?

igår gjorde jag sara & malin middag och de blev de vanliga tackos ;P sen såg vi film och sen roade vi oss med att dansa sen vart de en till film ;P


dessa glupska typer!


piratmalin ;p


måndag!

2010-07-26, 14:35:06 / Kategori: Allmänt

igår efter jobbet for jag till erik och såg film med tobba joel erik & hans syrra emma :)  vi såg miss march, men ja ha sett den förut men den är rolig iaf ;P
nu har jag precis duschat och ska väl snart käka något, kanske tackos :) sen blire jobbet kl 4!


ee nyvaken och nydushad!

 


jobb, jobb, jobb!

2010-07-24, 14:52:14 / Kategori: Allmänt

vaknade 10 min innan ja började, tur sandra ringde och väckte mej!! hur som hellst har denna morgon gått hur fort som hellst! men kvällen går nog inte så fort skulle ja tro.. när ja slutar kl 9 så ska jag & sarndra antingen fara till sara eller hitta på någe annat sköjj ;P hare!

söta sandra i sin söta gröna jobbtröja ;P min är blå ;)


man kan ha kul även fast man jobbar tidigt imorn ;)

2010-07-24, 01:02:50 / Kategori: Allmänt
ikv har jag och sandra först chillat ett tag sen spela vi 21 ett tag sen skjusade vi upp 5 roliga karlar (elkalle,shöbba,nån matte, nån&nån) till stan, tjände 500 på de! kanonbra lixom ;)  vi körde runt lite i stan även sen har vi bara suiitt i djupvik och snackat lite :) nu ska ja sova, hela helgen ska ja & sandra jobba me varandra så denna helg går nog fort ;)


chill i djupvik :)

sov till halv 2 idag :O

2010-07-22, 15:33:57 / Kategori: Allmänt

jag brukar aldrig sova så länge som idag..men de behövdes väl efter alla sena nätter :P jag sara malin satt hos vanya till 2 inatt med, sandra for hem lite tidigare, vi såg iaf film och spelade buzz ;)

nu ska ja snart iväg till jobbet!


vi han med lite 21 också :P


elin kom och visade sin gulliga hund ;)


sara lirade guitar hero ;)


betnesand?

2010-07-21, 16:28:53 / Kategori: Allmänt

jag sara gr & mallan skulle till betnessand men kom till något annat ställe..men de va stor srand och fint där också, så what ever lixom ;P haha..på vägen hem körde vi bussjövägen och där hade de skett en olyka med 1 bil  och 1 motorcykel, de låg delar över hela vägen..men de var tydligen inget allvarligt men de såg så ut!  aja ikv blire väl att va me flickorna hos vanya kanske ska dricka få se ;P


malin steker

 


glass för fulla lass

2010-07-21, 10:59:32 / Kategori: Allmänt

igår for jag sara dantte & malin upp till stan och åt mjukglass på kajen, de va riktigt skönt och vartmt tillslut for vi å badade :) efter middan så spelade jag sara & ida lite 21 sen såg vi film och och åt ben & jerrys, mallan kom då också :) sen drog vi alla till vanya & spelade massa spel ;p


sara och dantte :)


min goda blåbärsmjukglass med saltlakris och mallan ;)


ida och sara tog sig ett dopp! inte ja för jag hade ju redan tagit ett


MMMmmMM!!!!

 


jag som tänkte sova ut..

2010-07-20, 11:48:06 / Kategori: Allmänt
men självklart ska morsan komma in å surra på..inatt kom ja hem vid 4, först satt vi bara hos vanya och spelade spel sen for jag sara ga & vanya  ut med deras båt och fiskade ;) vi fick några fiskar, men dom va inte så stora..vi fick abborre, mört och en okänd fisk!? ni ska få en bild sen och gissa lite kanske !? ;P ahha.


de va jätte härligt och lugnt :)

måndaaaaaaag

2010-07-19, 16:14:12 / Kategori: Allmänt
slutade 12 idagja mallan & sandra har bar suttit ute i solen och spelat kort..ikv blire llite 21 sen film skulle ja tro :)

nu är ja ledig 2 dagar så hoppas på fint väder!! och ja lyckades byta bort min helg då de är visfestivalen :D så tagga vis!


hemma & ska sova!

2010-07-18, 01:17:03 / Kategori: Allmänt

idag kände ja att ja inte orkade va uppe så sent så nu ska ja försöka sova! ikv har vi iaf grillat hos sara & dantte sen har vi mest chillat och spelat spel! tobba & dantte tog sig även ett kvällsdopp! erik va chicken och lite full tro ja ;P hahha. här får ni bilder..hörs imorn nån gång..godnatt!


mmMm mat!


fridfullt flöt dom omkring i sjön ;)


älskade kusin <3 (ja ser ut som en tjockis)

 


lördag!

2010-07-17, 17:15:16 / Kategori: Allmänt
ja är jätte hungrig, men vi ska ju snart till sara & dantte och grilla :) fyf*an va gott de ska bli!!
imorse gick de faktist bra att kliva upp..även fast ja va trött som ja vet inte vad! aja..ikv lär de inte heller bli så tidigt ;P kommer nog va död när morgondagen är slut!



en bild sen igår :) vi hade jättekul med spel ;) hahah

jag är inte smart..

2010-07-17, 01:30:38 / Kategori: Allmänt
jag sara dantte erik & tobba sitter hos tobba, vi har spelat en massa spel och nu ska vi äta piråger ;P kl är halv 2 och jag lär inte va hemma förren halv 3 ska köra hem erik å allt!! jag ska ju som upp kl 6 imorn ;P lär va ganska död!! de är inte kul att jobba just nu, det äe en som är i livets slut just nu (dör vilkien sekund som hellst:/ hinner nog inte blogga imorn tro ja, för ja sluta halv 5 så då far vi till sara & dantte och grilla :) men självklart ska ja lägga ut bilder så fort ja kan :)

subway!!

2010-07-16, 10:38:34 / Kategori: Allmänt

igår kväll efter jag hade vart me flickorna så for jag tobba & erik på subway och käkade!! hur gott som hellst! ;) på vägen upp träffa vi en älg som stog mitt i vägen, men ja han inte ta nå kort på den :P

nu ska ja käka något och kl 12 börja ja jobba ända till kvart över 9 ikväll :/ huwwwa.

äter för fullt!! ;)


snopet värre!!

2010-07-15, 17:27:06 / Kategori: Allmänt
gissa vem som kom och plinga på dörren när jag stod och blåste håret? jo PAPPA & EDVIN :D dom hade tydligen bara gjort en kort resa över hit och skulle fara hem till finland nu igen..synd att dom inte kunde stanna ett tag :/ tänk de va ett helt år sen ja såg dom..

aja idag har jag sara & vanya vart i stan sen har vi färgat våra hår! de blev silverblond så allt gult är typ borta nu :) får se vad som händer ikv!


vanyas nya look! ;) hahah

goood morgon!

2010-07-15, 10:51:02 / Kategori: Allmänt

igår va ju jag & tobba som sagt med dantte & sara! först blev de lite 21 (ja vann alla gånger;)) sen kom vi på att vi skulle fiska så vi for till knivingen! och de va bara jag & sara som fick fisk! sen plockade vi upp erik och for till holmsjön (danttes stuga) och grillade, spelade krocket, hade nån slgs finsk ordlek och så! kom hem vid 2 tiden!


sara fick en mini gädda ;)


mys på altanen


pöjkarna :)


stan, sol & bad!

2010-07-14, 16:06:47 / Kategori: Allmänt

idag drog jag malin vanya & sara upp till stan en sväng för att köpa den efterlängtade sololjan "piz buin" ! den innehåller ett änme som heter melitan och de gör tydligen så att pigmenten tas upp lättare! juste ja köpte ett linne också ;) så efter de for vi till kasa och solade & badade!! :) ida kom dit ett tag också :) nu är jag hemma och ska väl göra mig nått att käka sen dra å jobba lite och efter de ska jag & tobba va me sara & dantte!


malin ida och sara :)


vanya ;P


poseeeée



sara goes wild!!!


sololjan ;)



badat ikv :)

2010-07-13, 23:44:38 / Kategori: Allmänt

ikv ha jag sara malin vanya & ida vart och badat! (malin badade inte), de va riktigt skönt i vattnet så imorn blire att sola och bada ;)


sara och jag drog nå fina miner ;p


when i say jump, you say high high!


måndag!

2010-07-12, 22:36:04 / Kategori: Allmänt
idag har jag vart hos sara och dantte och solat :) de va kul att träffa sara eftersom de va ett år sen vi sågs sist :P jobbet har bara gått bra idag :)  imorn blire upp tidigt eftersom ja börja kl 7..nu ska de sovas!! gonatt!


sara ville inte va me på kort, men ja fick ett ändå ;P mohahha

ihelgen har jag vart på holmön!

2010-07-11, 22:20:56 / Kategori: Allmänt

kom nyss hem från holmön! de va jag tobba å erik som va där! vi har haft de trevligt :) orkar inte skriva nått för nu ska ja sova!!

min käre kusin sara har kommit hit till sverige och ska va här lite mer än en vecka! så imorn ska vi sola om de är bra väder eftersom ja inte börja jobba förren kl 4 :)


lite chill i båten!


pigelindrinkar, göött!


i lördags åt vi middag på panget!


ute på fjäderägg!


tog en paus..

 


äntligen funkar internet!!!

2010-07-11, 22:14:34 / Kategori: Allmänt

usch hatar att vara utan internet..men nu är de tillbaka! jag har hunnit med att sola med sara ga, shoppat, firade johans 20års dag! och lite smått å gott!!



steek :)


hos johan! :)


leggings å lite smink!!


coola


bjuder på en pooseeé


grillat!

2010-07-07, 21:12:15 / Kategori: Allmänt

ikv har jag malin & sara först vart ute me essi i ljumviken, hon gillar att bada ;p sen for vi och grillade korv, majskolvar och åt jordgubbar :) de va mysigt och riktigt härligt väder!! sara tog sig även ett dopp! sen for jag & mallan å spelade lite basket :)

imorn jobba ja bara till 12 sen är ja ledig ända tills måndag kl 4 så de blir skönt!! imorn fyller även min käre kusin johan 20 år! så då blire dit och fira han! :)


varmt eller vad?

2010-07-07, 16:39:28 / Kategori: Allmänt
ucsh!!! svetten ba rinn när man jobbar, sover, rör på sig minsta lilla! å man bli trött å slö.. men man ska inte klaga när vi äntligen fått/får en solig & varm sommar :)

vet inte riktigt om ja ska på vännäs dagarna ihelgen, sara hade även en plan som lät ganska bra!ikv ska vi diskutera den saken... och göra nått annat spännande!



i love the way you lie

2010-07-06, 00:15:56 / Kategori: Allmänt
de blev bara ja & sara som for på bio! filmen var jätte bra, äkta jag & sara lixom ;) sen har vi bara spelat kort och chillat! nu ska jag & älsklingen sova! god natt!

 
en bild sen vi va i norrfällsviken :) tobbas mamma tog den!

bio ikv!

2010-07-05, 16:14:38 / Kategori: Allmänt
ikv har jag & sara (kanske mallan) planerat att gå på bio och se eclipse, den här gången ska ja inte ha några stora förväntningar som jag alltid har när ja går på bio för vissa säger tummen ner och andra säger tummen upp!

idag efter jobbet for jag & hampe till morfar, ja kände att de va länge sen man hälsade på han och hampe skulle klippa gräset åt han men han blev iaf jätteglad!! dagens goda gärning? 

har nyss hoppat ur duschen och ska ta på mig nå kläder sen äta middag.




postrodden inställd..

2010-07-04, 22:54:53 / Kategori: Allmänt

de blåste tyvär för mkt för att roddarna skulle kunna ro, så de va ju synd! ja ville ju till finland å träffa kusiner å så..men de får bli en annan gång då! men iaf så hade vi det trevligt ändå på holmön :) vi har gjort saker hela tiden som att fiska, äventyrat, solat, sovit, festat, chillat! idag åt vi även på panget! de vart hamburgetallrik! ;P hahaha vi sov iaf i eriks båt! älskar när de klukkar mot båten när man ska sommna!! hih. imorn börjar ja kl 7 men slutar 12 så de bli skönt! hoppas på sol så ja kan sola :)

här får ni bilder, men inte alla för då blire många vill ja lova!!


i fredags på väg ut! härligt väder!


chillar med öl en härlig sommarkväll ;p


de vart ganska fullt i hamnen! de är så de ska va !


mysigt!


erik var tvungen att bada ut me ankaret


min nya favvo


nyss käkat middag!


på upptäcksfärd! och vi hittade hawaii men de va lite igenvuxet


chillar i solen


hawaii


kossamuu


bad time!


tobba fort upp efter ett kallt dopp! erik höl på ramla och hade ännu inte
doppat sig!


erik fick nårga gäddor!


drar till finnelandet i helgen!

2010-07-02, 00:28:11 / Kategori: Allmänt
imorn bli de stressigt! upp 8 för att duscha sen kl 10 tid hos läkaren för att kolla på foten! sen hem och packa och hinna fara å köpa lite smått & gott sen kl 12 dra  ja tobba erik ut på holmön sen på lördagmorgon  bär de av till finland! :)  de är ju som sagt post rodden dom ror från holmön till björkö i finland i år så festen är där! de bli nice! vi ska sova i eriks båt!  ska även träffa kusinerna eller ja dom som  är där ;P  så de blir nog toppen!

hinner nog inte blogga imorn, utan de bli nog efter helgen då ja kommit hem! ha de bra så länge!