party in the usa

2009-11-30, 16:59:37 / Kategori: Allmänt

kunde verkligen inte sova inatt, aja sånt händer. imorse mådde jag även lite dåligt men de är över nu ;)
sitter nu nyduschad & övertaggad på? ja vet inte vad, kanske är de min & freddes fest på fredag, eller är de bara för att jag fyller 18 på torsdag :D eller kanske ikea me mina älsklingar på söndag?
föresten så ha min lilla älskling malin klarat teoriprovet idag, GRATTIS, hoppas de går bra me uppkörningen på onsdag:D nu äre bara jag kvar känns de som..?

jag är lat! nu måste jag fixa ett legg, men de känns jobbigt att springa å ta kort sen på banken eller polisen å mixtra där..men ja hade ju som tänkt att dra på krogen på lucia.


ifredags så vet ja inte riktigt va vi gjorde, satt i saras rum och drack,
men de va mysigt, vi var även lite busiga och klädde ut oss ;P hahah


<3


torsdag!

2009-11-26, 15:36:34 / Kategori: Allmänt
igår va jag sara & tobba på bio och såg new moon! såå sjukt bra film! har vart på bio 4 ggr den här veckan ;p
idag hade ja körlektion i stan , de gick bara bra :) sen är de risketten på mån & tis tro ja..sen måste ja väl boka in halkbana sen ge gärnet för körkortet!!
om exakt 1 vecka blir jag 18! taggar.


bio & TBCtest

2009-11-23, 15:53:37 / Kategori: Allmänt
idag såg vi bio på morgonen, barnhemmet, den va bra :) sen hade vi tydligen inga lektioner utom ambulans sist på dan så ja orkade inte vänta i 3 timmar..idag har  vi även tagit  ett test för tbc, på torsdag ska de avläsas & jag hoppas på att ja är imun eller vad man nu kallar de så man slipper ta  tbc sprutan, man får tydligen ett fett ärr som ser ut som en vårta, så nej tack!

 
                 
(inte min arm)

söndag

2009-11-22, 17:12:30 / Kategori: Allmänt
idag ha jag & sara vart i staden heladagen typ, ja köpte en pressent åt mami som fyller år imorn..sen har vi käkat korv :] och kikat runt på stan bara. nu väntar vi på mallan vi ska se film & mysa :)
ihelgen hände de inte allt för mkt, igår va ja å tobba hos hans syrra å åt midda å så sen va vi me johan & elin :) ifredags vart de bara lugnt..


en liten gambild ;)

bara slappa veckor kvar nu..

2009-11-20, 15:38:13 / Kategori: Allmänt
idag ha vi (klassen) vart på teater och jag hade förvänta mig en bra teater vilket den inte var :/ den handlade om hur man möter HIV/AIDS smittade i vården typ..men jag fick iaf sovmorgon (1 timme längre) haha och slutade kring 11 :) nästa vecka äre skräckfilmsvecka så då blire bio me skolan både måndag & torsdag (på skoltid, nice!!!!)
undra vad som händer ikv ? inga planer..


me & my brother!

ikv blire julmyyys <3

2009-11-16, 16:34:48 / Kategori: Allmänt
som sagt ikväll bli de mys hos sara (som redan ha julpyntat, övertaggad flicka ;)) och då har vi (jag, malin & sara) en mystradition me lussebullar å sånt & så spelar vi lite spel..love it! jag vill ha juleskum <3. dessutom har min lilla söta vän sara tagit körkortet så GRATTIS gumman!!!!!!!!!!!! :D


tiden går fort?

2009-11-15, 20:19:07 / Kategori: Allmänt

veckorna går sjukt fort, men denna helg gick fortare än nånsin känns de som även fast den va rätt lugn ;P i fredags va ja å tobba me tim & matilda så va vi hos fredde å kolla på idol, sen drog vi ner på stan en sväng..igår var vi på inflytningsfest, jag har nog inte skrattat så mkt som vi gjorde igår..helt galet, tyvär kan ja inte berätta om de här i bloggen. aja sen vart de efterfest hos fredde ;P

idag har jag bara slappat sen for jag ut & övningskörde me mammsen, sen har jag & malin promenerat i regnet..
shopping ;)

2009-11-13, 15:26:47 / Kategori: Allmänt
har haft en lugn dag idag, slutade 11 som varige fredag..tobba hämtade upp mig i stan och så for vi omkring i staden, ja hittade mig en stickad tröja me polokrage som jag alltid har velat ha! sen vart de mest smått & gott från öb hahha.


imorse han jag även med att måla kakan eftersom han skulle ha "spökdag" i skolan..
så här fint vart de ;)hamburgare!

2009-11-13, 15:19:26 / Kategori: Allmänt
i torsdags så lyxade vi till det på lunchen jag, sandra, anton & felicia. GÖTT vare ;p


vi åt på Novin eller va de heter ;p hehe

mkt OVÄRD dag!

2009-11-11, 15:07:49 / Kategori: Allmänt
igår hade jag beslutsångest om jag skulle va hemma idag eller inte eftersom de är frilufsdag! men ja va duktig och for idag, men självklart så hade vi sovmorgon & sen skulle vi spela volleyboll, de suger..så idag har ja sandra rebecka & maria bara gått om kring på skolan och gjort vadå? ingenting...

ikväll blire film hos egon! 


"katastrofdagen"

2009-11-10, 18:09:27 / Kategori: Allmänt
idag har vi vart ute och övat hela dagen, eller vi 1:or va markörer (skadade) så vi satt mest i "kraschade" bilar och 2:orna i ambulan & räddningstjänst räddade oss ;D de va lite småläskigt när dom klippte av taket på bilen, allt glas for ju ner på oss men vi hade ju plast över oss sån tur va! de var ändå roligt men kallt :P


taggade flickor på morgonkvisten ;)


anton & felicia taggade också ;P eller ?


räddarna i nöden?


fick mig ett skrapsår, hih ;P


felicias ben :P


här sitter vi i en bil som ligger snett i diket..


anton & sandra :)

gästblogg

2009-11-09, 17:11:59 / Kategori: Allmänt

Hej Malin här! :) sitter nu hos Sanne och vi har nyss ätit middag. (pyttipanna, med ägg och bea) säga vad man vill om det. Nu ska vi ta oss en promenad som vanligt. Sanne har även haft sin första körlektion idag. Det gick "jätte" bra. :D Hejdå, ha en forsatt trevlig kväll! /Malin Löfroth


chill

2009-11-08, 12:14:24 / Kategori: Allmänt

dåligt updaterat på nåra dar nu, i know. men jag har bara tagigt de lugnt hela helgen..i fredags såg jag & tobba film me sara & wille, vi såg BRUNO hahaha.. sjuk film!! ;P igår gjorde vi typ ingenting, va hos sara & wille ett tag sen for vi mest omkring..
idag blir de övningskörning! jag ha ju som sagt min första köris imorn :) jag får även 40 gratis körlektioner!! inte dåligt! ;)ja vill ha massor av snö nu! & jul :]


jag är duktig!

2009-11-04, 15:49:22 / Kategori: Allmänt

jag fick VG+ (nästan MVG) på provet i medicinsk grundkurs :D ha aldrig fått ett VG så gissa om jag är stolt? å provet i trafikanten klarade ja, men inte matten, men de är inte så ovanligt! hatar matte & engelska, sjukt svårt! idag har jag äntligen bokat körlektion, gjorde även faser idag och de gick sådär..
nu börjar jag fundera vad de är för fel på mig? huvudvärken & svimkänslor (som jag inte ha nämt) i måndags svimmade jag i skolan, pinsamt!!! men sån tur var de bara inför några i klassen ;P haha, men som sagt nu måste ja snart ta mig i kragen å gå tilll farbro doktorn..även så äter jag som en häst just nu, alltid hungrig ;O


aqua arena ;p

2009-11-01, 20:53:21 / Kategori: Allmänt
idag ha jag & malin vart och badat, eller ja vi satt väll mest i bubbelpoolen & badtunnan, sen ångbastun såklart ;) de va skönt när man kände sig lite sliten :) sen ikv har jag malin & sara vart ute och gått som vanligt!


bästa helgen på länge!!

2009-11-01, 20:21:06 / Kategori: Allmänt

ojojoj va ja hade kul i helgen..fredagen var ju lätt bäst, vi var i innertalve, mkt dans de ba ran svett ;) haha! nä men de va skitkul! lördag vart mer lugnare, fest hos fredde sen drog vi till janikke, de dög iaf! :)