onsdag!

2011-11-30, 15:21:25 / Kategori: Allmänt
de blir bara mer och mer sällan jag både bloggar & sitter vid datorn :P aja..efter skolan han jag med en liten byteshandel! jag fick vita blinkers till nybilen och blev av me gammdäcken & fäljarna, perfekt!! :) snart ska jag ta & göra lite käk, sen sticka å jobba! skönt att vara ledig imorn! soooovaa!



måndag

2011-11-28, 16:29:59 / Kategori: Allmänt
for till stan efter lunch! kände att detta var ända dan att göra bort fler julklappar! hittade inte så mycket på ikea igår så.. å fett me snö i sundsvall blev det, myys! :P i lördags vart de käk på kajutan med grabbarna, trevligt!! sen film hos sara! :) ikväll blire träning!! :)
shoppade lite till mej själv också!





fredag

2011-11-25, 16:28:45 / Kategori: Allmänt
detta blir en lugn helg! skönt ändå! ikväll blire verkstan och hoppas man kommer nån vart me bilen! lördag blire middag på kajutan med grabbarna! och söndag blire den årliga IKEA trippen för att shoppa julklappar me sara & malin! :) myys!


en gammbild!

grattis mamma!

2011-11-23, 15:07:43 / Kategori: Allmänt
idag fyller mamma år! så efter skolan blev de en snabbis på bodyshop & köpa deras adventskaländer! jag vill också ha en sån.. :P snart blire att göra nå käk sen dra till stan för att jobba! typiskt att jag missar gomiddag & tårta :( det ska även bli skönt att få sova ut imorgon! (ledig) för imorse höll jag på dö av trötthet!


tisdag

2011-11-22, 14:34:29 / Kategori: Allmänt
usch, jag har fett ont i huvet! hade de igår också..hoppas de går över snart för jag malin & sara tänkte gå en prommenad ikväll innan vi ska se julfilmer & fika! :P
imorse kan jag säga att det var riktigt nära diket!! ja körde jättesakta i en kurva, men så helt plötsligt gled hela bilen mot diket, fick som tur var stopp på bilen just på kanten av diket! :P haha..lite småkul ändå!

nu ska jag försöka skriva klart en dryg uppgift, sen blire käk och jobb innan de blir häng me sara & malin :)


måndag

2011-11-21, 16:17:43 / Kategori: Allmänt
ny vecka igen! tiden går undan! helgen på holmön har vart nice som vanligt! ;) go mat och trevligt sällskap och aktiviteter! heh. ikväll blire träning, vad är inte bestämt än, men är lite sugen på core, bodypump & spinning! men får se känner att lite huvudvärk är på gång :(


















holmön ihelgen!

2011-11-18, 13:32:37 / Kategori: Allmänt
då blire holmön ihelgen! så snart efter jag ha packat & fixat klart allt blire att plocka upp grabbarna och bege oss mot färjan! :D så helgen består av gomat, alkohol & trevligheter ;) idag har jag provat något nytt när de gäller naglar, helt ok! ha en trevlig helg! :P




onsdag

2011-11-16, 15:49:44 / Kategori: Allmänt

trött är jag idag! men men.. träning ikväll! inget jobb min brukare är sjuk igen, tråk! annars rullar allt på :) men jag börjar faktiskt bli orolig över snön? vart är den ? snart jul också! och snart fyller jag år! :P nu taggar jag helgen, ska till holmön! :) imorn har vi även nationella prov i svenska B, typiskt att de skulle vara just på en torsdag, då får jag inte va ledig imorn! :( känner att de hade behövts!!

de tar aldrig slut på bilder från prag..








bilder..

2011-11-14, 06:48:17 / Kategori: Allmänt
älska prag!!!!!!!!





































söndag!

2011-11-13, 15:31:51 / Kategori: Allmänt

har inte haft tid att blogga sen ja kom hem från prag i fredags, för det blev supen dirr! lördag spelade vi lazerdom vi tjejer sen middag & supen hos jossa för att fira sara & petra :) idag har vi vart på verksytan en stund! ikväll blire chill, skola imorn..känns som en evighet sen (2 v) :P nya tag! lite blider från prag kommer senare när jag har ännu fler som andra i klassen har tagit! :)





söndag!

2011-11-06, 17:03:49 / Kategori: Allmänt
denna helg blev lugn! i fredags gjorde vi middag hos johan och bara chillade framför tvn me en grogg! :P lördag blev de mek hela dan och kvällen sen blev de tv hos johan..idag har vi också vart på verkstan, så nu är bilen redo för slipning & lackning! :) har även hunnit med att packa lite och duscha å sånt! taggar imorn, ska bli å kul att se prag, dit hade man ju aldrig farit om de inte vore för detta (klassresa) :) kommer hem på fredag! ha de bra! :)



torsdag

2011-11-03, 16:08:11 / Kategori: Allmänt
åh vad less jag blir, for upp till stan endast för att växla in pengar inför prag resan på måndag, men så har dom slut på de och hinner inte få hem innan jag far.. känner lite panik faktiskt! men hoppas dom har på arlanda då! vad gör man annars?


kort & färgat!


oops..

2011-11-02, 16:15:23 / Kategori: Allmänt
blev inte bara hårfärgen som som jag endast hade tänkt köpa! blev även ett linne, en tröja & leggings också..heh
och inte blev det jobb ikväll, min brukare är sjuk!då blir det träning istället men det behövs verkligen känner jag! :P


onsdag

2011-11-02, 11:32:44 / Kategori: Allmänt
kom hem igårkväll! fyfan så tråkigt de är att åka färjan..trist att åka hem igen bara, vi hade lätt kunnat stanna längre! men kul har vi haft iallafall! :D lördagskvällen började med lite förfest hos simon & jennie i vikinga och vi kollade även in saras lägenhet (samma hus). sedan for vi vidare till gerby på halloweenfödelsedags party, snacka om att hon hade lagt ner tid på att spöka ut huset och ordnat en spökgång! kuul! :) sedan blev det krogen rätt så tidigt, mycke dans & drinkar blev det ;) sen blev det ju självklart fyllekäk också! gick tillbaka på krogen och sen lite hit och dit! :P

söndag for vi och handlade mat bara och sedan for vi till jakobstad på middag & träffa edvin och alla :) måndag blev det shopping, bastu, supen, spel, tv, chips & dipp :P hahah..tisdag blev städning, packa, klippte mej & svängde förbi faster & kusiner innan vi drog till färjan. :)