måndag

2009-05-25, 21:59:20 / Kategori: Allmänt
hejsan..ett tag sen ja skrev nu, jag är ganska dålig på skriva om nått, vill ha tillbaka mobilen så jag kan ta kort,bilder är mkt roligare! hah. ihelgen var de kulturnatta, först var jag & tobba med fredde och hans tjej på umedalen där hon bor, dom hade jätte många kattungar, så söööta! jag vill ha en. jag & tobba ska fundera om vi ska ta en. aja, sen for vi ner till stan å var me sara egon natta marcus..jag tycker att de inte va så kul på stan bara drygt att gå omkring, visst man träffar ju massa man känner å så men stan är inte min grej ;p haha.

i söndags så målade jag & tobba hans hus, jag var på taket och de var inte så lätt höll nästan på glida ner några gånger.

ikväll har jag sara & sara & malin vart ute och gått runt eljuspåret, man var ju lite smårädd att björnen skulle komma fram..men de var skönt och fint väder! nu ska jag och tobba snart gå och lägga oss! godnatt!

hoppas min mobil är klar snart så ni får se lite bilder ;)

bröllopp

2009-05-20, 15:44:58 / Kategori: Allmänt

de var hur kul som hellst, brölloppet var i somras i finland, har ju nästan hela släkten där, pappa,lillebror & 9 kusiner ;p haha! men iaf så vart både jag, tobba och även sara aldeles för fulla!ska inte gå in på några större delar. men de måste ha vart de roligaste den somarn iaf! saknar dig sara, jag ska allt få över dig hit snart :D


kusin sara och jag på vår kusins bröllopp! de var sjukt kul!! sakna.


tobba och dantte (saras boyfriend)! på brölloppet, stiliga!


jao?

2009-05-19, 22:24:14 / Kategori: Allmänt
hej, har nyss kommit hem från sara, vi har vart på en prommenad och snackat om massor av saker. skönt att rensa tankarna! såå just nu sitter jag här och lyssnar på musik och funderar över nåra saker? imorn ska mammsen lämna in min mobil, hoppas att ja får en ny eller att de går fort att laga den! så drygt, ingen kamera eller musik..typ mitt liv! så nu måste jag sitta och mixtra med mp3n..
jaha, i helgen är det ju kulturnatta, undra vad som händer då? stan är bara drygt. men fest blire iaf!! ;)
snart sommarlov! fett skönt, jag är sjukt taggad men de kommer nog bli lite ont om pengar måste jag erkänna..
 familjen åker till finland helgen efter skolavslutningen, men jag ska inte med känns lite jobbigt, men samtidigt så har jag inte träffat pappa eller lillebror sen jul, men jag ska iaf se till att min kusin kommer över hit!

lördag

2009-05-16, 18:26:31 / Kategori: Allmänt
hejsan..jag har brännt mig idag, ganska mkt..men de känns att jag fått lite färg iaf ;) jag tobba & egon har solat hela dagen från morgon till middag, nu sitter vi och dricker öl och bara cillar, ska snart sätta igång grillen, ikv ska vi nog bara sitta nere i glasrummet & dricka kanske vi drar på nån fest :) min förkylning har inte blivit bättre än, men jag hoppas att den går över snart!

igår så dog min mobil! så jag är lite purken över de.  varför händer de alltid mig ? jag ska försöka begära en ny, för min var så jävla dyr. nu kan jag inte ta kort heller, så ni ser nog inga bilder på ett tag..

förkyld...

2009-05-15, 15:43:31 / Kategori: Allmänt
jag som trodde att jag skulle klara mig från förkylning, fan också! det är verkligen det värsta som finns, heldre feber! på en fredag dessutom..huvva. idag hade jag bara två lektioner och sen drog jag tobba & egon ner på stan och käkade rullvesuvio mmm! just nu sitter ja hos egon, för han och tobba är ute och fixar nått me moppen hans.. undra vad som händer och sker ikv ? de blir iaf en lugn helg, man måste ju spara sig till kulturnatta ;p

snart är de sommarlov, så sjukt fort tiden går!! hade tänkt att göra bort allt i skolan nu så jag slipper ha kvar allt till nästa år..

en slapp tisdag

2009-05-12, 22:10:10 / Kategori: Allmänt
vaknade av att jag mådde piss idag, de var nog lite feber med halsont. tur att jag hade sovmorgon till halv 2 så jag han krya på mej lite grann. idag har jag hunnit med stan två gånger..först me sandra vi käkade lunch på mias, en strips ;p sen for vi till skolan. sen har jag jobbat idag och sedan vart det stan med malin, då vart det middag, en chees, cola och blåbärsmjukglass, mums! just nu sitter jag och fryser! de är nog lite feber på G :/ just innan jag kom hem så var jag med tobba på verkstan, han fixade till min moppe :) nu ska jag ta en varm kopp te eller chocklad. godnatt!



   malin :)fäätso              tobba, lite svart om näbben ;p

brothers..

2009-05-11, 16:33:43 / Kategori: Allmänt

karl                                    hampe                     jag..

kom nyss hem från skolan, hampe & karl hoppade studsmatta och jag vart sugen att hoppa lite hehe, inte den vackraste synen ;p men iaf de var kul..

sara ringde nyss och sa att hon var sjuk, hon har nog smittat mig me för att jag ha fått ont i halen, inte bra. så de blir ingen prommenad med henne iaf, de blir nog bara jag & mallan då..
imorgon har jag fetaste sovmorgonen till halv 2!! :D då ska jag och sandra se film med chips eller så blir de nog stan med en glass på kajen, chill :)

söndag.

2009-05-10, 20:42:16 / Kategori: Allmänt

malin & jag

i fredags vare fest, men jag var nykter..inte så kul men men ;p  i lördags var vk, tv 4, brändmän, polis, bombgrupp & ambulans i holmsund de står i tidningen, de måste ju vara de största som hämt i lilla holmsund haha, men de var ju ingen bomb iaf haha! löjligt. inatt var jag hur pigg som hellst halv 5 kröp jag ner i sängen, men ist sovde jag till 13:50..sen har jag sara malin egon & tobba vart ute på en prommis runt kroktjärn (löveudden) de regnade lite men de var mysigt ändå.

nu kommer en ny vecka och nämre sommarlovet!! de går så himla fort!puss

fredag!

2009-05-08, 17:01:24 / Kategori: Allmänt
jag älskar fredagar, då vet man att de är helg och man slipper skolan, jippie! jag hade sovmorgon till kvart över 1 för att vi hade bara 1 lektion, så jag & sandra har vart på stan idag, hittade mig ett par ballerinaskor..jag har nyss hackat massor av grönsaker tog en timme usch.. vi ska ha främmande ikv 14 pers som ska äta tackos ikv sen blire de tårta och gott! jag har inga planer inför kvällen än så länge, men något blire väl :) puss


skorna jag köpte, supersöta!

projektarbete, prommis, pengar...

2009-05-06, 16:43:36 / Kategori: Allmänt

idag har vi lyssnat på projektarbeten som 3:orna har gjort, de var ganska intressand och kul att se vad dom gjort! de var nåra som hade haft friskvårdsläger för 8 - 12 åringar de lät superkul & man vill ju hellt ta något praktiskt och något man är intresserad av.jag &sandra har redan börjat fundera på vad vi ska göra efter sommarn då de sätter igång.. heh

ikväll ska jag ut och prommenera med sara och malin, de är något vi gör måndag tisdag och onsdag. superskönt! imorgon ska jag äntligen träna som jag inte gjort på 3 veckor, snacka om att jag kommer få träningsverk! men de kommer kännas bra.

jag har nästan "panik" eller de känns inte bra inför sommarn för jag har inte fått något SOMMARJOBB ÄN och jag kommer nog inte få det heller eftersom de är 92:ornas tur iår, that sucks. jag MÅSTE ha pengar i sommar annars är den förstörd. jag får hoppas på att jag hittar ett!

nu ska jag göra mig middag sen kila iväg till sara, puss!


hårfärger..

2009-05-06, 16:25:11 / Kategori: Allmänt
 
bilderna ligger bara huller om buller, inte efter år eller så!


jag har haft imprensip alla hårfärger..blond(vitt) (mörkblond), svart, brun (ljus) (melan) (mörk) (rödbrun), slingor, orange till & med..det är så himla kul att färga håret, jag blir aldrig less vill ha en ny färg varige dag men håret mår ju inte allt för bra av att färga det hela tiden. iaf så är svart & blond mina favoriter, men jag orkar inte färga utväxten varige månad så därför har jag slingor just nu, hade tänkt få fram min naturliga hårfärg (mellanblond/ljus) så snart ska jag fara och göra mer slingor och sen bleks det ju i sommar..

Valborg

2009-05-04, 16:38:03 / Kategori: Allmänt

lite sent ute, men nu hade jag tänkt ta tag i bloggen iaf så var valborg var kung! de vart mycket alkohol och kul. hela kvällen vart lyckad utom nått bråk på ett ställe , men de förstörde som tur inte min kväll :) varför blir det alltid bråk bland alla killar ?  aja, här är nåra bilder sen kvällen iaf..


tobba, samuel & ida :)                                    jonas, krille & johan :)


                    grögge :)