fredag

2012-06-29, 09:16:33 / Kategori: Allmänt
nu är jag klar för att dra till holmön, väntar på hämtning bara! de verkar inte bli nån postrodd i år heller..så tragiskt att de alltid ska blåsa just den här helgen.. dom borde byta helg! aja får se om det äns kommer över nå finnar annars blir det bara en vanlig holmöhelg! :P haha..
 
ledig till på onsdag iaf! skönt :)
 
 
 

tisdag

2012-06-26, 21:56:40 / Kategori: Allmänt
blev som sagt stan idag med malin & vanya! :) förutom all uppladdning inför helgen så hittade jag tre nya lack! ;) ikväll blev det film hos oss med erik & milton!
 
13h jobb imorn & torsdag. fredag ledig och ut på holmön! :)
 

the killing

2012-06-26, 00:13:20 / Kategori: Allmänt
ikväll har jag & tobba äggat the killing, sjukt bra..nu måste jag ladda ner andra sesongen!! hatar när det slutar i spänning.. 
känner att solen tog på lite idag, fick mej en bränna! nice..
glömde nämna att efter helgen bravader hamnade tobba på kryckor, så just nu känner ja mej lite som både kvinnan & mannen i huset! men det stör mej inte..bara hoppas på att de ska bli bra till helgen!! de ända dryga är jag jag måste linda om foten åt han på morgonen innan han far på jobbet..men de går ju att somna om lite halft! :P
 

måndag

2012-06-25, 15:04:43 / Kategori: Allmänt
 
är det bara jag som haft problem med bloggen!!?!?!? nu funka de igen iaf..
 
har haft en underbar helg! vädret har ju vart kanon..alla brända och fina ;) skeet på båtarna hela dagarna och druckit bira med härligt folk! nice! :D nu har fan sommarn börjat på riktigt! nu taggas mest nästa helg till 1000! postrodden nämlien..blir först holmön sen finland om det inte blåser för mycke så dom ställer in allt, vi hoppas på en go helg som denna!
 
jobb onsdag & torsdag! skönt, sen ledig tills på nästa onsdag! :)
 
idag har jag & malin stekt, nice! nu blire en burgare ute i solen och fortsätta steka med tobba! imorn blire stan med malin! :)
 
 
 
 

torsdag

2012-06-21, 23:01:51 / Kategori: Allmänt
idag har jag mest målat..ikväll har jag & sara ätit middag och sett film hos henne och bara myst! :)  har nu precis duschat, packat och fixat iordning allt så de bara är at sticka ut på holmön direkt jag slutar!! åå vad jag längtar! så nu säger jag glad midsommar allihop!! :D
 

onsdag!

2012-06-20, 23:34:01 / Kategori: Allmänt
klev upp vid 10 tiden! stan med mallan vid 11. hittade massor bra och fina grejjor idag, och speciellt en längre glittrig tröja som ja alltid ha letat efter! nöjd! :) sedan blev det att köra ut tobbas lillbåt från norrfjärden till holmön! stora vågor... tog färjan hem igen. sen har vi sjösatt & packat storbåten och fixat! :)
 
imorn blir det för de mesta målning, sen vet jag inte.. blir ensam till middag då alla far på holmön..trist men lika bra att chilla & ladda för en inte bara lång arbetsdag på midsommarafton utan även en låång natt, börjar rätt sent med bärsen! ;)
 
 

måndag

2012-06-18, 22:35:54 / Kategori: Allmänt
helgen på holmön var kul som alltid! nu taggas nästa helg nämligen midsommar, fuck bara att jag jobbar till halv 9 på kvällen så är väl inte ute fören halv 11 typ! men värdare de än att komma ut på lördagmorgon och slippa sitta själv på midsommarafton! :P

förövrigt går allt bara bra...har dock typ nått virus i lungan trodde vårdcentralen..dom tyckte ja skulle köpa lite hostmedicin och ba vila..men bullshit säger jag... de går nog över ändå! har ju ingen feber och känner mej inte spec sjuk..ba lite ont i halsen, lungan och hosta! hade ju exakt samma sak för typ 3 månader sen..

idag har jag suttit ute i solen med malin, tvättat, städat verkstan, prommenerat med tias.. ikväll blev det film projec x med sandra & sara i deras lägenhet, nice! :)

nu lägga sej. första arbetsdagen imorn! 07.30 - 20.30, tagga..






fredag

2012-06-15, 12:36:18 / Kategori: Allmänt
nu är jag redo för holmön! hatar att bara vänta på nått..typ att fara.. hampe håller mig sällskap iaf, han ha laddat hem massa program till datorn.. :) king!


sol, fiske, gubbröra, smörgåstårta!

2012-06-14, 22:00:45 / Kategori: Allmänt
efter solningen blev det fiske! jag fick mej en liten gädda sen trasslade allt så vi blev less och for till milton och åt gubbröra :) innan vi for hem svängde vi förbi hos mej och käkade smörgåstårta för ulf fyllde år idag! :)

nu se lite tv innan man lägger sig! upp tidigt imorn och göra sig klar å så sen ska brorsan komma och hjälpa mej att ladda hem lite saker på datorn! den är typ tom! sen blire som sagt HOLMÖN! :D




torsdag

2012-06-14, 16:55:17 / Kategori: Allmänt

sov inte så bra inatt, men man vänjer sig! :P idag har jag packat upp alla mina kläder i garderoben och sedan blev det stan me mallan, vi lunchade i solen och så..mkt trevligt! :) ikväll blire kanske att fiska och sola!
äntligen har jag hittat ett par jeansshorts, nice!

här kommer lite bilder från sara & willes inflyttningsfest förra helgen! :)


 











i´m back!!!

2012-06-13, 23:49:32 / Kategori: Allmänt
nu är jag tillbaka, skönt me ny dator! nu blire mkt bilder från allt inflyttningsfest, studenten och så... inatt blir första natten jag sover i mitt nya hem! så nu känns de ba bra.. måste packa upp massa kläder och så bara..men de hinns med imorgon, ska snart lägga mej :)

i helgen blir det även holmön, hoppas på nice väder så man äntligen kan börja få lite färg på kroppen!

idag har jag faktiskt vart sliten..usch, men de vare värt! studenten var över förhoppningarna :D började me frukost hos linn sen gick vi till skolan och fotades å så sen kyrkan, sen utsläpp och hem å fika å fira! tack alla för fina pressenter :) sen middag hos linn och förfest! blev många turer fram och tillbaka till vännäs igår kan ja lova :P sen blev det five och taket! nice.. men blev rätt tidig kväll för min del men kul hade ja! ;) kommer sakna er klassen, vi måste dra nått senare! :)

bilder från STUDENTEN!! :D har många fler men börja me dessa!

























måndag!

2012-06-04, 10:56:10 / Kategori: Allmänt
detta blir sista blogginlägget på denna dator! ska till skolan och lämna igen den idag..värt att fara till vännäs ba för de.. :P mamma har lovat mej en dator i student pressent iaf! hoppas vi far å kollar på nån i veckan så jag kan börja blogga igen..lär ju inte blogga fören jag fått en ny! :P

helgen har bestått av att försöka göra klat allt i lillhuset vårat! och de vart de typ. ikea imorn och shoppa! :) på lördagen tog vi en liten break och for till erik och grillade och va där en stund, myys! :) 
längesen jag rörde på mig nu, måste ta tag i springningen... ha de så bra tills vi ses igen! ;)


blev en paus med badtunna i fredags!


fredag

2012-06-01, 12:31:41 / Kategori: Allmänt
kom nyss hem från vännäs, blev att sova över hos felicia! :) först blev det 3 rättersmiddag som 2orna ordnade, gott gott! fast köttet var lite tort :P under middagen blev det en spontantripp till bolaget.. sen efter vi käkat klart å så drog vi några till dennis och senare for jag sandra & felicia till nån annan!? :P kul hade vi iaf! la oss vid halv 4! och ja vaknade tidigt som vanligt typ halv 9.. :P väckte sandra kvart i 11 och så for vi hem! :)
idag blire att hålla på lite hos tobba..ska ju även ha en vit helg denna helg.. jobb på söndag!