älskade vän <3

2010-06-12, 15:20:21 / Kategori: Allmänt
fick detta av mallan:
                                                                                                   

SANNE

Minns du första gången vi vart riktigt full och våra föräldrar var tvungna att hämtade oss vid sagoslottet. Minns du när vi bråkade för fösta gången utanför Samuel och sedan ramlade med moppen och flög in i skogen. Minns du när vi va i Finland första gången tillsammans och vi blev anfallna av fåglar som försökte hacka oss i huvudet. Minns du när jag körde häst och du åkte skrana bakom och jag inte fick stopp på hästen. Minns du när vi kastade sudd på spec läraren Barbro och sedan inte fick gå på extra hjälpen mer. Minns du när vi spelade basket case på musiken i 8an. Minns du då vi snodde en cykel i sävar å ”Kärringen” ringde och skickade brev om att vi skulle betala för punkteringen. Minns du när du va hos din pappa och vi va med varandra dygnet runt. Minns du när vi cyklade i skogen och låssades att den va en cross. Minns du när vi kastade sten på bilar och din pappas dåvarande sambo Tove kom och slet oss i håret. Minns du när vi dansade och sjöng till Shakira och små stjärnorna. Minns du när vi va och åt på en kina restaurang och skämde ut oss för alla. Minns du när vi va och åkte slalom och du for ner i ett stort hål. Minns du när vi retade din lillebror karl och han började jaga och med kniv så vi fick lov att låsa in oss på toaletten. Minns du alla gånger vi har varit i din stuga. Minns du när våran dvärg hamster ”Morgan” blev uppäten av Saras katt. Minns du när det såg ut som jag hade blivit mördad (You know what I mean). Minns du Eddie & Jeff. Minns du när vi halkade utanför hotellet. .Minns du när vi blev utslängda från stugan.

Minns du alla gången vi har gråtit tillsammans. Minns du alla gånger vi har skrattat tillsammans. Minns du alla gånger vi har varit rädda tillsammans. Minns du alla gånger vi stått upp och stöttat varandra. Minns du alla gånger vi har gett råd till varandra. Minns du alla gånger vi har berättat hemligheter för varandra. Minns du alla gånger vi har litat på varandra. Minns du alla problem som vi har löst tillsammans. Minns du alla dumma saker som vi har gjort tillsammans.

Jag minns första gången vi träffades, vi va 2 år och båda hade blommig klänning på sig och vi va så blyga för varandra att vi gömde oss bakom våra pappor. Jag minns även att mina röda trehjuling stod ”parkerad” vid sidan.

Finns otroligt mycker mer att skriva men det skulle bli så lång.

/ Din vän Malin




KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?