torsdag!

2012-08-16, 21:50:39 / Kategori: Allmänt
bloggar sällan nu när man har allt i mobilen..både bra och dåligt att man skaffade sig en iphone :P nu hittar ni mej på instagram för det mesta, typ min nya "blogg" hahha..
 
nu har jag slutat jobba iaf..nu väntar jag på svar om man får sig nå jobb!? blir väl i början på september jag får veta. men till veckan ska jag jobba på strömbäck iaf. skönt med lite omväxling än bara vården.
 
idag har jag & malin vart på stan, trevligt! sen for jag & sara ut och red, gick bara bra fast jag inte suttit på en häst på 3 år! galopperade till och med..efter det for vi ut och badade på en ö! :)
 
imorgon far vi till holmön! milton har köpt stuga brevid tobbas så det blir inflyttningsfest :)
 
förövrigt har jag blivit utvald från nån tävling jag gjorde när jag hade tråkigt på jobbet..så snart får jag hemskickat nå piller med antioxidanter och tjosan så man blir pigg? precis vad jag behöver!
 

Lördag

2012-08-11, 13:02:37 / Kategori:

Chillar på soffan och glor film och bara njuter av min sista arbetsdag.. Fast näe, nu blev det jobb mån, tis, ons också.. aja lång helg iaf! Skönt!! :) får se vad man hittar på ikväller?


Fredag

2012-08-10, 20:43:24 / Kategori:

Sitter nu i min ensamhet, glor film & äter chips å dipp.. Laddar för min sista jobbdag imorn! Så skönt. Tobba är på holmön tills imorn. :)


Onsdag

2012-08-08, 21:42:12 / Kategori:

Efter jobbet blev det att fara till Johan & Moa å fika då Moa gjort blåbärspaj, gott :) sen tog bi oss en prommis me hunden till Statoil.. Nu blir det att se film :) pojkarna ser pojkfilm hos Milton, så vi få vara för oss själva ;) haha.. Imorn blire ledsagning hela dan, luncha, pyssla sen antingen fara till klabböle eller spela minigolf!


Myskväll

2012-08-06, 21:25:31 / Kategori:

Ikväll ha jag & Sara vart hos hästen och myst nu blir de spela kort och äta blåbärskaka och bulla som Sara ha nybakat :) gott!


måndag

2012-08-06, 15:04:07 / Kategori: Allmänt
vaknade kl 12 idag de behövdes lite sömn efter denna helg! :) vi kom fram halv 1 på torsdagnatt, vi packade upp och finnarna kom förbi en stund och vi tog oss några öl sen blev det sova! på fredag blev det inge powerpark för det regnade..ist drog vi på stan och shoppade och lunchade med finnarna, mkt trevligt! :) på kvällen blev det fest i stugan! på lördag blev det att fara och bada i regnet för mej, moa & sara! malin & sara kollade på, killarna fiskade lite. sen blev det att göra sig klar för kvällen, förfest i stugan sen blev det både ollis & fontana! innan hemfärd blev det fyllekäk såklart! på söndag blev det för min del att hälsa på pappa & edvin en stund på dagen! sen hem så for vi och käkade på arken innan vi for tillbaka och städade & packade innan färjan gick.. synd vi va så kort tid, ingen av oss ville hem..hade gärna stannat fler dar!men vi få fara en sväng till kanske! :)
idag blire att tvätta för fullt, handla mat, städa lite och ikväll blire nog att hitta på nått med sara & malin! :) sen blire ba jobb tis - lör.
 
 
 
 

Onsdag

2012-08-01, 08:18:27 / Kategori:

Lugn dag igår.. Ja & Malin såg ba på tv för de mesta, hatar tråkdagar! Sen bev de verkstan och sedan hem å glo film.. Johan & Moa kom förbi en sväng med vovven och vi snackade lite om Finland :) jobbar idag.. Tagga Finland, imorn drar vi :D