måndag!

2011-02-28, 15:31:05 / Kategori: Allmänt
hemma nu, fast ja slutade vid 11 för de fanns inget att göra resten av dagen! :P så jag & malin har gått en promenad i det underbara vädret runt löveudden! sen bara chillat! ikväll blir det träning, core & spinning :)

detta blir en skön vecka.. ledig imorn & på fredag :D sen äre LOV!


har blivit dålig på ta nya bilder så bjuder på denna bild som är sen
sommaren, dock har jag denna tröja på mej idag! så man kan ju låssas
att bilden är tagen idag ;) haha

söndag!

2011-02-27, 13:44:05 / Kategori: Allmänt
har nyss kommit hem från en rolig skotertur! har nog aldrig skrattat så mycket åt pöjkarna när dom leker och flyger av hit å dit :) själv vart jag övertäckt av snö! jag tobba johan jocke & erik for iaf ut vid kl 10 och for till bussjö och sen tillbaka till holmsund och grillade, gött! :) nu ska jag strax hoppa in i duschen sen blire middag hos tobbas mormor som ha fyllt år! sen blire nog BB hos wille som vi sa igår men planerna blir ju ändrade stup ikvarten, så man vet aldrig..:P

igår blev det hos jocke för johan va trött..så de blev inte hans stuga.. de va iaf jag tobba wille jocke & erik vi såg ba på tv å chillade å drack lite bärs ;) men ja ha då haft en helt nykter helg! skönt ändå. senare drog vi på max!






jocke smälter in!

äntligen lite värme..

2011-02-26, 16:27:57 / Kategori: Allmänt
äntligen lite värme 0 till -1 grader idag, skööönt :D ha iaf nyss kommit hem från stan, har skjusat upp elin och sen gick jag & malin en sväng på maxi :) nu ska jag snart till tobbas farmor och äta smörgåstårta hon fyller nämligen år idag :) sen ikv blire väl öl på johans stuga ;)


bröllopet, älskade kusin ja vill träffa dej snart! :D


god morgon!

2011-02-26, 11:21:05 / Kategori: Allmänt
har nyss vaknat så ska snart gå ner och äta lite frukost sen blire dushen :P igår va jag tobba jocke malin & sara hos wille och bara chillade, vi såg BB, spela spel, snacka, åt chips, drack lite ;) fast ja körde! aja får se vad man ska hitta på idag? pojkarna är iaf ute å kör skoter som vanligt :P





fredag!

2011-02-25, 15:11:25 / Kategori: Allmänt
fick sluta en timme tidigare idag :) så nu är jag hemma och ska snart göra middag! ha lovat att göra nå gott till familjen, duktig jag är! ;) sen har jag även svårt att bestämma mej om jag ska ut på krogen ikv eller ta de lugnt..men vill nog ut för några i klassen ska ut ikv så de kan ju bli kul! hatar ju krogen i vanliga fall. men nu var de ett tag sen ja va ute..så varför inte? :P


de blev visst träning ikväll ;)

2011-02-24, 21:45:31 / Kategori: Allmänt
för jag kännde att jag inte kunde stå över, men de blev en lugn träning nämligen body balance! :) och innan de gick ju jag & malin en promenad :) nu äre iaf STORM ute, fyfan! tur jag är hemma nu och ska lägga mej och sova nu då :P ska bli skönt! så jag säger..

ingen träning ikv!

2011-02-24, 17:11:17 / Kategori: Allmänt
och de känns sjukt fel, men känner att min kropp måste få vila lite, kör ju hårt 4 dar i rad varige vecka! så de blir en långpromenad med malin ist :D kallt men de är bara att klä på sej ordentligt! :P nu ska ja käka.



torsdag!

2011-02-24, 15:35:26 / Kategori: Allmänt
helg imorn igen! :) känns som tisdag idag!? ikv blire nog träning! men vad ja ska träna ha ja ingen aning om..? annars blir de nog att hänga me mallantrött är jag idag, som vanligt dårå! vill ha sommar nuu nu nu nuuu! kan ju ta och berätta att vi (klassen) förmodligen far på "studieresa" till bulgarien den 25/8 som de är planerat, men vi måste ju såklart få tillräckligt med pengar av skolan! för på sån kort tid hinner man inte skramla ihop pengar! men jag är iaf sjukt taggad på det! tänk att börja skolan med en resa till värmen ;) ååh!


dock lär de ju inte bli sunny beach, men vem vet? ;)

home

2011-02-23, 16:56:07 / Kategori: Allmänt
hemma igen, jag & malin for och hälsade på jossa & lilla tilda! :) nu ska jag nog ta & plugga lite, men de känns drygt! ikv blire iaf träning som vanligt! antingen body pump eller kick´n box.


onsdag!

2011-02-23, 14:07:14 / Kategori: Allmänt
slutade tidigt idag (som varige onsdag) har nyss städat lite och ätit lunch så nu ska jag & mallan hitta på något, får se vad de blir? :P härligt väder ute iaf! egentligen måste ja plugga för vi ha prov imorn, men ja  orkar inte just nu :P


finland 07? me min babe ;)

känner mej som en zombie

2011-02-22, 18:04:33 / Kategori: Allmänt
har kännt/känner mej jätteslö & trött idag, de är som om bena ba vill vika sej typ..men de är ba att härda! ha nyss kommit hem från jobbet och ska snart dra och träna, även fast jag verkligen inte har ork eller lust idag! men men ska man va fin får man lida pin ;) skolan var iaf slapp idag, hade svenska prov imorse..hade inte pluggat! tur man fick göra grupp prov! sen resten av dagen kom de några personer från HSO (handikapp föreningens samorganisation? typ) dom själva hade nått slags handikapp, ena fick en stroke när hon va 19år, den andra hade blivit påkörd av en buss & ena  fick ett utvecklingsstört barn. så dom berättade om sina liv å så.. vi fick även fika :P



blir en gammbild idag!

zuuupp

2011-02-21, 16:29:21 / Kategori: Allmänt

"slutade tidigt" idag, så jag och sandra har sett film typ hela dagen :) först såg vi mean girl´s 2 sen the last song! braaiga! kom iaf nyss hem och nu väntar jag bara på mat sen blire träning ikv, core & spinning! :)


söndag!

2011-02-20, 21:25:14 / Kategori: Allmänt
sitter och ser på big brother nu :) idag har jag tobba johan & elin vart ute me skotranra och grillat! myys :) igår åt vi tjejer god mat och efterrätt ;) så duktiga vi är! så satt vi och chillade hos sara tills jag sara & malin for till willes inflyttningsfest och resten for på krogen :P aja här kommer bilder ;)















lördag! :D

2011-02-19, 15:20:07 / Kategori: Allmänt
har just precis gjort mej iordning för kvällen, ska bara måla naglarna nu! :) jag är taggad!
bion var kanonbra! ni måste se den (sanctum). etfter bion lämna jag av sara, sen for jag & malin ut på johns stuga där de va "killfest" ;) haha där var de fullt ös ett tag, sen blev dom död! kul kul!

näe men ha en trevlig kväll, för de ska jag ha ;) see ya!





fredaag igen!

2011-02-18, 16:03:15 / Kategori: Allmänt
alltså kan inte fatta hur veckorna går så fort, kändes som typ tisdag igår! men de är bra att de går fort ;) ikv blire ju som sagt bio med malin & sara :D blir mys! vi ska se sanctum 3D! skönt med en chillkväll för imorn bli de inte så lugnt skulle ja tro ;)




godnatt!

2011-02-17, 22:19:58 / Kategori: Allmänt
ikv blev det body pump som sagt, lite skakis i benen eftersom ja körde de igår också :P aja, de va riktigt skönt att basta! de va länge sen. och jag & sara kom på vad vi skulle göra med malin och de blir nämligen bio imorn! vi ska bjuda henne! enkelt men mysigt! :) godnatt!


torsdag

2011-02-17, 15:46:50 / Kategori: Allmänt

ligger och tar de lugnt just nu, ska snart göra nå käk! ikv blire träning, body pump! saragrr ska även träna ikv vilket passar utmärkt för vi ha nämligen lite att snacka om, så de blir chill i bastun efter träningen sen ska vi planera lite hos henne när vi är klara :)



haha, vi gick i 8an? åker även skoterpulka, myys!   


mätt..

2011-02-16, 17:37:07 / Kategori: Allmänt
har nyss käkat & fy vad mätt jag är, vill nästan spy! :P de blir ingen kick´n box ikv, för sara hinner inte till den! man måste ju va 2 på den! så de söög, ja ville ju köra de! :P aja, men de blir body pump iaf och kanske spinning! :)


trött..

2011-02-16, 15:47:14 / Kategori: Allmänt
ååh va trött ja blev..kanske dags att göra mat! idag är de bara jag å mina 2 brorsor som ska äta, så vi tänkte göra shnitzel & pommes ;) gött! då lär man ju få sej lite energi till träningen, de blir kick´n box ikv, de är superkul! ;)




vill ha..

2011-02-16, 15:25:44 / Kategori: Allmänt

helg! för ihelgen ska vi fira vår älskade vän malin som fyller 20 år! :D taggaaa! ja vill också fylla 20! jag vill även ha sommar just nu, för då hade jag nog lagt mej och solat eller nått ist för att bara ligga i sängen å kolla på massa sommarbilder så man bara lägntar ännu mer :P


sommar + malin! <3


onsdag!

2011-02-16, 13:09:05 / Kategori: Allmänt

kom nyss hem från skolan, känns som att alla mina inlägg börjar me den meningen..men aja :P jag ha ingen aning om vad jag ska göra idag tills de är middag och träning! sova kanske? var sjukt trött imorse! se film? men har dock ingen bra..aja nått hittar ja väl på!


tisdag!

2011-02-15, 13:58:57 / Kategori: Allmänt

slutade 11 idag så sen dess har jag bara legat i sängen och degat! :P känner mej slö, så ska nog fortsätta me de tills jag ska iväg å jobba sen blire träning, spinning! och efter de planera lite med flickorna om i helgen! ;)


alla <3 dag

2011-02-14, 22:19:13 / Kategori: Allmänt
de blev core och spinning ikv! :) skönt! hämtade tobba efter träningen, och då fick jag mej ett gullit hjärta med choklad i :) slurp sa de bara, så va den träningen borta! men men ;) haha nu ska vi sova! hoppas alla ha haft en bra dag! godnatt! :)


härlig start på veckan!

2011-02-14, 14:31:57 / Kategori: Allmänt
måndagar är alltid lika tråkiga, men inte denna måndag även fast de va -30 i vännäs :O sjukt kallt! men iaf så hade vi först matte som vanligt  sen smet vi lite tidigare från andra lektionen och for till stan och käkade lunch på kina restaurang :D gött! de va ja felicia maria & michelle! efter det så blev de sjukhuset på studiebesök på hudkliniken, fast vi va lite tidigare än dom andra så vi gick omkring å hade skojj ;) nu är jag iaf hemma, skönt! ikv blire träning! :P




jag är ju bara för mycket

2011-02-13, 16:03:17 / Kategori: Allmänt
åhh va less ja blir på mej själv ibland! fan kvadda bilen idag..körde rakt upp i en snödriva så nu är framdelen intryck i ena däcket! men de är inte så allvarligt som de låter, måste bara sätta den på rätt plats så bli de kanon! ;) hehe, idag ha iaf jag & mallan vart ute hela dagen från halv 11 imorse, då for vi först på maxi och sen på hp å käkade, sen for vi ut på löveudden och drack varm choklad på isen , mys! :) sen efter de for vi å åkte skrana..malin va inte bra att åka me, hon bara skrek och gjorde så vi krascha! :P aja ikv blire nog att chilla me chips & dipp me sara :)




malin är ingen bra fotograf!

hehe, de blir..

2011-02-13, 10:22:37 / Kategori: Allmänt
inget mys ute i de fina vädret iaf :P ja & mallan ska nämligen snart på hp & käka pizza, gött! :D sen blire typ chips & dipp framför en film? faan, ja som faktist ha skippat sånt i helgen..men de är ju faktist söndag! då får man lyxa till de lite för de är en sån tråkig dag! ha ju dessutom en gratis pizza :D


vaa heendee?

2011-02-13, 09:39:12 / Kategori: Allmänt
god morgon! ha vaknat flera gånger inatt och kännt mej pigg? och de förstår jag inte, for nämligen hem 11 typ igår för ja kände mej lite för full! :P nu är ja på topp iaf! ;)
fint väder idag iaf, så få se vad man hitta på idag! :)





myyys på isen!

2011-02-12, 15:57:06 / Kategori: Allmänt
kom nyss hem, jag & mallan ha tagit oss en fika (sockerkaka & cola) på isen och bara suttit å snackat ett tag! mysigt, men de blev lite kallt efter ett tag då solen började gå ner :P har även fixat dricka till ikv! :) och jag har ringt å snackat me farsan ett tag och grattat han :) nu äre bara att vänta på middag!







den vanliga! blir aldrig less ;)

lördag!

2011-02-12, 11:15:02 / Kategori: Allmänt
god morgon! ha nyss vaknat! :) igår vart de väldigt lungt, skönt ändå! de blev först att åka skrana me sandra, de va skitkul ;) sen brummade vi runt lite, sen for jag & hämtade malin i stan! och sen for jag till jocke en sväng! :) undra vad som häänder och skeeer ikv dåå? :P


nu vill jag ha sommar!

åka skrana och se film!

2011-02-11, 20:16:47 / Kategori: Allmänt
nu ska jag & sandra dra och åka lite skrana hiihi, kuuligt! ;) sen blire till jocke å se film typ :) seeya.




krogen eller chill?

2011-02-11, 15:48:02 / Kategori: Allmänt
jadu, jag ha beslutsångestom jag ska fara på krogen me flickorna? eller typ se film å äta chips & dipp? krogen suger ändå såå.. men vill verkligen göra nått å inte bara sitta inne.. ????


god morgon!

2011-02-11, 10:18:58 / Kategori: Allmänt
ha nyss vaknat! idag blire att städa upp här hemma för familjen kommer hem ikv! dom va tydligen less å ville hem.. ja vill ju ha helgen för mej själv också..men men! fint väder idag! kanske blir en prommenad me malin om ja hinner, eller så hitta vi på nått annat! :) hörs senare!


ledig imorn!

2011-02-10, 17:44:46 / Kategori: Allmänt
ha nyss käkat middag, nu väntar jag bara på att träningarna ska börja, först bli de spinning sen bodybalance ;) sköönt! och imorn är vi ju lediga! så nu äre helg :D yippie! vad händer i helgen är ju den stora frågan!? :P



orkade inte stanna kvar..

2011-02-10, 14:52:09 / Kategori: Allmänt
kännde att ja inte orkade stanna kvar på skolan (öppet hus) drygt att vänta till kl 6 när vi slutade halv 2! skiter i biobiljetterna :P värsta mutan ändå! aja.. så då kan ja träna ikv ist! :D nu ligger jag i sängen å lyssna på musik..lär väl bli de tills ja ska göra nån mat :P


bränt mej.

2011-02-09, 17:50:32 / Kategori: Allmänt
hemma från stan & har nyss käkat middag, dock så brände ja mej då ja gjorde mat, å fan va de svider..men de är bara lite rött så ingen fara ;)  i stan hittade jag en stickad tröja, alltid lika mysiga på vintern, köpte även ett tvspel till lillebrorsan som pressent, han älskar tvspel, men de blev inget krigsspel som han bara har, utan sonic..då kan ju jag också spela för de är ju superkul! ;) hihi ikv blire träning som vanligt! först core sen bodypump! :)




de blir nog stan idag..

2011-02-09, 12:49:38 / Kategori: Allmänt

ha nyss fixat naglarna & haft ansiktsmask, skönt :) ha nyss snackat me mamma i telefon, jag säger bara skönt att jag inte följde me, ulf sitt å svär i snöhögarna, han kan inte åka skidor! mamma å hampe körde fast me skotern igår mitt uppe på fjället, tog ca 1 timme innan dom hade kommit lös! hahahah herregud säger ja bara! har även grattat lillebrorsan! nu sitter jag bara å vänta på att sara ska ringa, vi ska upp till stan en sväng! :)


armband som kom me posten idag! snyggt ju! :D

fick bli ljusrosa idag! ;)


god morgon!

2011-02-09, 10:54:47 / Kategori: Allmänt
ha nyss vaknat! fint väder idag, men de blåser? nu ska jag göra lite fika sen göra ansiktsmask å måla naglarna. efter de måste ja ta ut soporna! kanske blir de en liten promenad också :) eller stan? måste köpa pressent åt lillebrorsan, han fyller år idag..så¨få inte glömma att ringa å gratta han! :P


tro han fyller 12? :P

hemma igen..

2011-02-08, 21:23:20 / Kategori: Allmänt
otroligt skönt me spinning asså..svetten ba rinn ;) hih, har nyss vart duktig och plockat ur diskmaskinen som ja körde i söndags..kan ju inte bara leva livet bara för man är ensam :P aja nu blire att ta sej lite kvällsfika och chilla framför nån bra film..fast har ingen, men ändå. imorn ska ja njuta av den lediga dagen som jag faktist tar mej! ska nog göra en ansiktsmask och måla naglarna å sånt kul! :) godnatt!


girlpower ;)

tisdag!

2011-02-08, 17:53:14 / Kategori: Allmänt
har nyss kommit hem från jobbet.. märke även att mitt ena framlyse på bilen hade pajjat, men nu äre fixat! fan min bil pajja ju hela tin!.. aja. nu ska jag bara chilla fram tills träningen börjar, de bli spinning idag me! :P idag i skolan hade vi HRL igen..vi ha ju övat de några gånger tidigare men de är bra att nöta in de så de sitter ordentligt ;)

funderar på att vara hemma imorn, har ju bara matte.. för på torsdag ska vi va kvar i skolan till 9 på kvällen, de är öppet hus och vi får 2 st biobiljetter var om man är där så de äre värt! plus så är vi lediga på fredag :D nicce!



sandra & felicia!

minianne

måndag!

2011-02-07, 13:27:45 / Kategori: Allmänt
fick sluta tidigare idag :) typ halv 11 :) så ja & sandra drog en sväng förbi maxi! ja shoppade lite smågrejer å sandra köpte en hårfärg så nu håller hon på färga här hemma hos mej..vi ska snart slå på en film å chilla lite..snacka om att de är skönt att vara ensam hemma :D ikv blire träning, spinning!





söndag!

2011-02-06, 10:29:58 / Kategori: Allmänt
jag & älsklingen va ju som sagt ute å käkade och gick på bio! :) de blev en 3 rätters middag på harrys, super gott! till förrätt va de nå vitlöksbröd, sås, lite sallad. till varmrätt va de lamm, pommes, sås, squash och till efterrätt va de rulltårta,glass, grädde! :) sen såg vi the tourist, den va bra! :)

undra vad man ska hitta på idag då? :P
juste nu är jag äntligen ensam hemma, SKÖNT :D







åt inte mkt eftersom man va så mätt ;) så ja passa på nu

ihih..

2011-02-05, 17:16:12 / Kategori: Allmänt
nu ska jag & tobba strax fara! ska bli gött me lite mat i magen! sen bara chilla framför bion! :) tänkte bara kasta upp en bild på håret! lite mörkare bara..


lördag!

2011-02-05, 14:47:41 / Kategori: Allmänt
kom nyss hem från holmön! snacka om förvirrande hemväg..hamna lite fel mitt framför en öppen ränna! men vi hitta rätt tillslut ;) igår vart de iaf lite party, först hos peder, sen conny, sen tom! :) trevligt trevligt!

ikv blire ut och äta
, vart vet jag inte än? sen efter de så blir de bio, vilken vet jag inte heller? :P haha så nu ska jag hoppa in i duschen sen göra mej iordning!! :) ses sen!


mio, john, tom & tobba!

jonte, lars, evelina & lina!

joppa va grillarn hela kvällen, han satt närmast brasan :P

såhär slutade kvällen för john! hahha

jaa..

2011-02-03, 21:28:58 / Kategori: Allmänt

efter body pumpen for jag sara & vanya till mej och färgade håret å så...nu är jag inte blondast längre :(utan lite mörkare, men ändå blond! :P haha, nu ska jag skriva en handlingslapp på mat, blir ju hemma själv på söndag i en hel vecka :D såå skööönt!!!! så dom måste handla mat åt mej ju! aja nu ska jag måla naglarna sen soova! godnatt! :)


sara färgar sitt löshår också!


nu blev man korthårig igen!

2011-02-03, 17:23:04 / Kategori: Allmänt
eller halft typ :P men de är skönt me onött hår! ;) nu måste ja skynda mej iväg, ska träna body pump! see ya!


booring..

2011-02-02, 17:02:17 / Kategori: Allmänt
jag har tråkigt just nu!


onsdaag!

2011-02-02, 16:44:40 / Kategori: Allmänt

hade bara matte prov i skolan idag, så slutade 11 ;) nicee! men dagen har kännts fett lång! när ja kom hem så städade jag, sen for jag till sara och sen for vi till deras lägenhet och bar ut massa kartonger å så, sen for vi till återvinningen, sen tog vi oss en prommenad me hunden, sen ha ja vart på verkstan..och nu är jag hemma å bara väntar på käk, sen blire träning, kick´n box! :)


ahahhaa!!!! söt!


tisdag!

2011-02-01, 18:12:27 / Kategori: Allmänt
kom nyss hem från jobbet och älsklingen passade på att fixa mina bromsslangar på bilen, jag var ju tvungen att byta höger fram sa dom på besiktningen, men passade på att byta båda på samma gång!  :) nu har jag nyss bytt om till träningskläder, blir nämligen spinning idag också :P haha! även sandra ska med idag, jag säger bara WOW! ;)

näe, nu äre dags för en hel del svett, byeeeeeee!