hejdå!

2011-05-31, 22:06:00 / Kategori: Allmänt
detta blir nog sista inlägget tills på måndag eller tisdag om jag inte orkar uppdatera i finland! :P hade iaf trevligt ikv, det blev tackos! alltid lika gott! :)  och nu har jag packat klart! gick på en kvart! ändå snabbt för att vara tjej ;) haha.. men ha en trevlig långhelg! :D

nu blir det BB sen sova, båten går kl 8 imornbitti! :)




tisdag!

2011-05-31, 14:06:49 / Kategori: Allmänt
har nyss kommit hem, efter skolan for jag & sandra en sväng på maxi, köpte lite smågrejer & nagellack! :) nu ska jag bara äta något lätt sen sticka iväg på inskolning, efter den blire ju som sagt middag i stan med tjejerna! :)


måndag!

2011-05-30, 22:07:22 / Kategori: Allmänt
oj idag har jag hunnit med mycket, men ändå för lite! hade bara en lektion i skolan så de blev stan i nån timme efter det med vanya & sandra! lunch & shopping! :) sen for vi & fiskade en stund, de blev en liten gädda! :P sen blev det att fara & städa på verkstan sen efter de blev de att sola med malin & vanya sen for vi upp till stan för vanya skulle städa salongen så malin passade på att klippa mej! (de blev bra för att inte vara frisör!) men vi toppade bara! :)

men de finns fler saker jag måste göra idag som att klippa & måla naglarna, packa (finland på onsdag) hinner inte packa imorn för efter skolan blir det inskolning till kl 6, sen middag i stan med flickorna! myys! :)



söndag!

2011-05-29, 17:07:49 / Kategori: Allmänt
helgen har vart kanon ! :) dåligt före över till holmön i fredags, regn och mycke blåsa, jag var blöt när vi kom fram kan ja lova! :P på kvällen blev de fest! :) lördag hade vi sol hela dagen! grillade med håkan & rickard sen party! :) sen mitt i natten kom vi på att de är lika bra att fara hem ist för att vänta till idag för de skulle blåsa mer idag, tur vi for inatt säger jag bara! va hemma vid halv 4 inatt! vi sov hos tobba ist för att köra ända till erik! :) nu blire go middag & gratta mamma på morsdag! sen blire ut en sväng me vanya, ska sola också! :)






shopping sugen!

2011-05-27, 16:09:52 / Kategori: Allmänt

har suttit & kollat runt lite på internett medans jag väntar på att fara! :P  är såå jäkla sugen på att shoppa!! hade nästan lust att beställa hem allt snyggt jag såg.. behöver massor av grejer som nya nalvelpiercingar, smycken, smink, kläder, väska, bikini osv... kan lova att jag ska shoppa nästa vecka!

tänkte även säga trevlig helg! ses på söndag!
:)


fredag!

2011-05-27, 14:46:11 / Kategori: Allmänt
har nyss klivit ur duschen & packat klart! :) redo för en båtfärd över till holmön (vi ska köra egna båtar) :P fick sluta tidigare idag, har bara haft ambulans & akutsjukvård och då körde vi några övningar i teräng & på tak med räddningstjänsten, kulkul! :D 

juste igår så for ju jag & vanya och fixade morsdags pressent! de blev en mascara & tunika!


söt va?

yes!

2011-05-26, 21:47:27 / Kategori: Allmänt
en gädda & en mört fick jag ;) och så smart som vi e så glömde vi en tång för att ta lös gäddan, så fick pilla lös den med fingrarna, men dom är kvar! :P hih.. de ha vart en riktigt fin kväll också, sol & vindstilla! :) OCH MYGG... :(  nu blire packa lite sen bb! :) god natt!






vill/ska ha!

2011-05-26, 17:00:46 / Kategori: Allmänt

jag ska köpa en one piece nån gång framöver, så är det bara! hur mysiga som helst & söta! även snygg att slappa i! hur bra som hellst ju ;)

kom nyss på att de är morsdag på söndag! så jag & vanya ska nog försöka hinna en sväng på strömpilen innan fisket :P




fiska!

2011-05-26, 16:28:38 / Kategori: Allmänt
skoldagen har vart lugn, pratat om klassresan idag sen for vi på ett litet studiebesök på axlagården! :) sen föjlde jag & sandra med vanya och hämtade hennes körkort! :P ikväll ska vi fiska! jag & sandra gjorde de igår också! jag fick 3st (en missbildad abborre & två mörtar) haha ;) men ikväll tänkte vi oss någon större som en gädda! hih.. fredag imorn :D sjukt fort har denna vecka gått! ska till holmön imorn me tobba johan & erik! :) så måste packa ikväll också!





missbildad abborre!?

onsdag

2011-05-25, 12:49:32 / Kategori: Allmänt
kom nyss hem från skolan, ska väl snart göra något att käka innan jag far på inskolning kl 2! :P
får se vad som händer ikv? hade gärna gått en prommenad men de blåser ju så jävla mycket! :( blääää.
man kanske ska sola igen? haha ;)



solat!

2011-05-24, 21:27:34 / Kategori: Allmänt
efter jobbet blev de att fara och sola med vanya & petra, skönt :) måste ju börja jobba på brännan ;) sen har jag vanya & sara ga (längesen man såg henne) vart ute ett tag! :)  imorn äre slappdag iskolan, slutar ju halv 12 som vanligt men då ska jag på mer inskolning, börjar kl 2 - 6 :)

nu vill jag bara ha helg, de blir förmodligen holmön, pallar inte yran bara massa 14isar som springer omkring! sen vill jag även att helgen ska gå snabbt så jag kommer ännu snabbare till FINLAND! (nästa onsdag) fyfan va ja e taggad! skönt att komma bort ett tag ;)




vad ska man säga..

2011-05-23, 17:56:29 / Kategori: Allmänt
hittade lite fina bilder, synd att jag inte har på alla bara.. :(


















måndag!

2011-05-23, 17:06:47 / Kategori: Allmänt

fick sluta tidigt idag, skönt! dock tro jag att ja blir sjuk igen..har jätteont i halsen igen och tät i näsan :( är nådigt less! jag & sandra har bara sett film idag typ :) får se vad som händer ikv :P

ihelgen hade ju jag inskolning..gick bra men mycket att ta in..men har även hunnit med att fara på kulturnatta me vanya sandra & elin, fast alla vi va nyktra utom elin ;) haha trevligt vare iaf!



chaffis..

2011-05-20, 20:19:34 / Kategori: Allmänt
kom nyss hem, har vart ute och träffat sandra & jossa.. och snart ska ja köra partypinglorna till stan! :) sen blire väl att sätta igång en film och sällskapa me mammi, jättekul!


chillar..

2011-05-20, 16:20:19 / Kategori: Allmänt
ligger i sängen och lyssnar på denna sköna låt! jetekul.. väntar endast på mat just nu, är jättehungrig.. :P





fredag

2011-05-20, 13:54:18 / Kategori: Allmänt

denna vecka har gått riktigt segt tycker jag..men de är ju inte så konstigt när man suttit hemma hela veckan :P undra vad man ska hitta på ihelgen då förutom att jobba? tobba å gänget far på holmön och mamma å dom far till stugan imorn..och alla andra ska väl supa..känns som att de blir en ensam helg, fast å andra sidan känns det jävligt skönt! :) älskar att vara hemma själv! :D


brist på nya bilder..saknar ändå lite mörkt hår! men nerver!


torsdag

2011-05-19, 20:44:59 / Kategori: Allmänt
ännu en lång "filmtittar dag" haha rätt skönt ändå..men tråkigt i längden :P har sett 11 filmer på två dar nu, blir nog fler imorn också ;) känner mej på bättringsvägen iaf..men blir ingen skola imorn heller..har iaf nyss duschat, skönt! man känner sej alltid piggare efter en skön dusch ;) nu blire väl bara att invänta bb sen sova!


vill till holmön igen..såå nice.

filmfilmfilm...

2011-05-18, 19:27:39 / Kategori: Allmänt
idag har jag sett 4 filmer irad..  drygt men vad ska man annars göra? :P jag har iaf sett remember me, a walk to remember, i am number four & bröderna karlsson, mkt bra filmer! :) nu sitter jag och laddar hem fler filmer så jag har till morgondagen..kul va! nu vill jag blir frisk!!!!!!!


ge mej filmtips!?

2011-05-17, 20:11:08 / Kategori: Allmänt

de blev att vara hemma från skolan, känner mej ännu sämre nu än igår & imorse... aja..får hoppas att de går över på några dagar, så har ni nå bra filmtips?! idag har jag sett the reef & once fallen! :) ihelgen blir de inskolning..hoppas jag är frisk då!


måndag

2011-05-16, 20:21:08 / Kategori: Allmänt

fan, jag håller på att bli sjuk, har sjukt ont i halsen & får svettatacker typ? men känns inte som feber :( såå typiskt! for hem efter lunchen och for till sara, vi har bara sett 24 (serien) tills nu, skönt de iaf! :) har också gått ut me essi åt sara! men får se om de blir nån skola imorn.. de hoppas jag, för vill inte vara sjuk... nu ska jag bara lägga mej och vänta på att bb ska börja sen sova!

och fyfan vilket äckligt väder de har varigt/är idag.. :( vart tog värmen & solen vägen?


söndag!

2011-05-15, 19:13:35 / Kategori: Allmänt
kom nyss hem från holmön, har haft skitkul! alltid lika skönt att komma bort ett tag också! ;) på fredagkväll när vi kom ut blev de att grilla sen for vi till linas stuga ett tag (party), :) lördag blev det chill i solen, fiske, film, party :) idag har vi mest suttit framför tvn och städat, johan & wille sov tills färjan gick, sen blev de käk i sävar! :) nu blire duschen sen bb! :P




















nu är elkabeln hel igen!!!

torsdag

2011-05-12, 20:35:39 / Kategori: Allmänt

har inte haft tid att skriva idag fören nu :P sorry, men efter skolan for jag & malin till sara och såg en film, sen blev det hem och käka sen gick jag & malin en prommis runt löveudden så har precis kommit hem från den..
nu håller jag på att packa, för imorn far jag tobba malin johan & kanske erik ut på holmön! ska bli skönt, hoppas på goväder så man kan steka lite ;) lär inte hinna blogga imorn, så antar att de blir på söndag då! ha en trevlig helg dårå :)


hihih..bikinin är med & hoppas på användning (lär ju inte ske)


onsdag!

2011-05-11, 17:48:20 / Kategori: Allmänt
slutade halv 12 som vanligt! så jag vanya & sandra for & köpte lunch på hp (ojoj onyttigt!!!!!!) och drog till gamla efs stugan eller va de heter och käkade :) sen la vi oss och stekte lite..skönt! :) sen ha jag duschat & vart me sara ett tag och hämtat några paket å så :) nu väntas de bara på middag sen kl 7 ska jag fara och träffa personalen som jag ska jobba med i sommar och förmodligen få lite info? sen blire väl 21 eller nått spännande :P




tisdag..

2011-05-10, 15:12:41 / Kategori: Allmänt
den tråkigaste dagen på hela veckan.. (fast söndagar också) usch vad jag ogillar denna dag..måste vara för att de är dom tråkigaste lektionerna + lång dag idag, jag är alltid som tröttast på tisdagar & bara vill sova när jag kommer hem, men då ska man på jobbet direkt typ...fy så drygt! men de är bara att härda!

ikv blire väl 21 & kanske hinna me en prommis? :)

jag är så sjukt sugen på att shoppa massor av söta sommarklänningar..typ en som denna! ;)




hot or what!?

2011-05-09, 14:40:11 / Kategori: Allmänt
23+ och stekande sol i vännäs  :D men när vi kom till holmsund var det 11+ och blåsigt.. blää! höll även på att dö av värme i bilen på vägen hem, fick köra med rutorna nere och bli döv istället.. aja, igår var jag & malin ute och gick med vovven i 2 h 20 min, de var drygt men gud vad duktig man kände sig sen efteråt..dock ha ja ont i kväväcket idag? så får se om de blir nån prommis idag me, isf en kortare! :P


Arro & mallan !

söndag

2011-05-08, 17:12:05 / Kategori: Allmänt
hade jätte trevligt igår, var ju först på våran stuga och där blev det party! sen drog vi över till johans stuga, alla killarna bastade utom jag & kozo. tobbas båtmotor pajjade även så hampe fick bogsera oss hem.. :P haha, nu ska jag äta sen blire en prommis! :)




lördag!

2011-05-07, 12:54:15 / Kategori: Allmänt

tack sara för den goda förrrätten, du är så söt när du överraskar oss me nånting varige gång :) de va supergött! sen blev de ju grillat & friterade pommes ;) hade iallafall jätte kul igår!! :) brukar inte bli bakis, men imorse kände jag mej lite halft sliten, men nu äre över! :P nu ska jag hoppa i duschen och göra mej klar, blir ju middag & tårta på stugan ikv eftersom hampe fyller år idag! :) 













fredag :D

2011-05-06, 15:30:48 / Kategori: Allmänt
äntligen fredag! är sjukt taggad idag känner ja! :P kanske var de att jag fick VG+ på ambulans & akutsjukvårds provet idag? :D han ju bara börja plugga lite igår så trodde de skulle skita sej totalt, men icket! haha håller iaf på att fixa mej för kvällen nu, de blir ju som sagt grillfest & party ikv ;) innan det ska jag & tobba till ulla & ville å fika för ulla fyller år! de blir inte mkt fika för min del, måste ju orka gomaten ;) ha en trevlig kväll!





Bullbakningen igår tog 3 timmar, fyfan..aldrig mer bullar! hur svårt kan de vara egentligen?..vissa vart fulare än jag vet inte vad, vissa lite bränd, vissa mini, vissa mega, vissa torr, vissa saftiga...



plugg & bullbak!

2011-05-05, 17:37:26 / Kategori: Allmänt

sitter och väntar på sandra ska bli klar så vi kan sätta igång att baka bullar (ska ju på klassresa till bulgarien, därför ska vi baka åt dom som ska sälja för de vägar jag att göra!) plugga ska vi också göra eftersom vi har ett stort MEGA prov i ambulans & akutsjukvård imorn.. kuuul! men skönt med fredag imorn! taggar hela helgen fakist! grillfest imorn & stugan på lördag med middag & grejs för brorsan fyller år! :)


onsdag!

2011-05-04, 14:40:01 / Kategori: Allmänt
solen är tillbaka, wihoo! :D efter skolan så tänkte jag & malin gå en prommenad, men vi stannade efter en liten bit och satte oss i solen på en mysig brygga istället! ;) haha..ska nog ta mej en liten tupplur..känner mej så slö! sen blire middag sen jobb! får se vad som händer ikväll efter det! :P



blondinbella!

2011-05-03, 18:23:54 / Kategori: Allmänt
efter skolan så for jag vanya & sandra till rapunzel på kundkväll & blondinbella vär där :P  ahah kul kul, dock blev de inga bilder som vi hade tänkt oss..kändes lite barnsligt.. ;) efter de så blev de middag på subway, gött! :) nu ska vi ut och hitta på nått, en prommis kanske? :)



måndag!

2011-05-02, 17:09:07 / Kategori: Allmänt
det har snöat ute!! helt sjukt!? usssch..vill ha sommar NU! men de går segt.. hade iaf bara 1 lektion idag, skönt! så jag & sandra for till henne och såg film! :) får se vad som händer ikväll..de är ju svinkallt ute :(

igår va ju jag sara tobba wille & malin på bio och såg Limitless, den va jättebra! se den :)


en ganska så söt typ!

söndag!

2011-05-01, 14:22:02 / Kategori: Allmänt
kom nyss hem, jag & malin har vart ute och chillat..nu ska ja snart hoppa in i duschen sen ska vi käka hos tobbas mormor & morfar för han fyller år! :) sen blire bio me sara wille & malin :) blir trevligt!

igår var de trevligt, var hos wille och förfestade! men sen när vi for därifrån sög de..vi for till nån myskofest där de stank så vi for hem istället! :P