nyår!!

2011-12-31, 11:14:22 / Kategori: Allmänt
fy va dålig jag har vart på blogga även fast jag har en ny kamera!? aja..har bara inte suttit nått vid datorn på år och dar känns det som :P hur som hellst så är de nyår..de blir middag & party hos johan :) blir trevligt!! bäst att börja kliva upp ur sängen så man hinner med allt innan man ska va klar! :P

igår blev de kajjan och pil kastning hos wille, jag vann ändå mot erik & danne! ;) mohaha

juste! GOTT NYTT ÅR!!





onsdag..

2011-12-28, 12:28:21 / Kategori: Allmänt
sov ganska länge idag, skönt! idag blire stan hela dagen!! han bara på en endaste affär efter media market i måndags.. så idag hoppas jag på de bättre ;) ikväll ska jag träna!! ska bli skönt!
igår hade vi filmkväll hos sara, mys!



måndag

2011-12-26, 10:17:11 / Kategori: Allmänt
igår vart de ganska lugnt! satt hos milton bara, trevligt! sen blev de även stan en sväng för att käka pizza! ;) kom nyss hem från tobba..idag blire stan med sara & malin! hoppas man hittar nått bra idag då! :) 
sen blire middag hos tobbas mormor & morfar! och en lugn kväll eftersom jag jobbar imorn, men de blir chill för det blir lunch på stan & bio :) 
måste bara säga att jag älskar min nya kamera, den har massor av roliga inställningar ;)







 



söndag

2011-12-25, 15:08:40 / Kategori: Allmänt
jag är nöjd med mina julklappar! :) den bästa var såklart kameran, dock funkade inte knappen för att kolla på bilderna så vi for upp imorse och bytte till en ännu bätte kamera med 16mp! ;) niiicee! ska strax fara och käka hos ulla & ville, tradition! sen blire partey.. :)


sötisen!

julafton!

2011-12-24, 12:34:22 / Kategori: Allmänt
god jul på er!! jag har redan öppnat 4 paket, gör alltid de på morgonen! ;) och jag fick en ny kamera av älsklingen, såå nöjd!! :D nu ska vi kila förbi morfar en sväng..sen hem äta å så, sen drar jag vidare till tobba :)


torsdag

2011-12-22, 14:48:01 / Kategori: Allmänt
tur jag sov ut imorse, fast jag egentligen skulle kliva upp tidigare för att hinna allt ja skulle göra idag, men han allt ändå :P jag har bakat pepparkakor, städat, tvättat, duschat och färga håret..nu blire chill till middagen och sedan jul mys me sara & malin <3 :) imorn blire upp tidigt, ska nämligen till tandläkaren kl 08.45, min tråd på insidan håller på lossna..typiskt! 

imoron blire middag & go drinkar & uppesittarkväll hos milton! ;) tagga.


onsdag!

2011-12-21, 15:23:57 / Kategori: Allmänt
idag har jag & hampe vart i stan, jag hjälpte han att handla lite julklappar! bolaget blev det också, så nu har jag laddat upp inför helgen! :) har nyss bytt sängkläder och startat en tvätt också! duktig tjej!? :P ikväll blir de träning.

nu tycker jag att de får ta och snöa massor i en vecka typ! har ju knappt fått nån snö innan de hinner smälta bort igen..



tisdag

2011-12-20, 14:31:14 / Kategori: Allmänt
de blev att vara hemma idag, men fick ändå lov att kliva upp tidigt och köra mamma till stan..hon vägrade att ta buss!!? när jag kom hem igen blev det 2 filmer och sova lite, sen har jag slagit in alla julklapparna :P idag har jag även lite träningsvärk! nya bodypump passet var kanon! ;) körde de igår. ikväll blire jobb och hänga me tobba, får se vad vi hittar på? :)
jag tror att jag har jullov nu, om jag inte ska till skolan imorn? men de tror jag nog inte..så de är ju skönt! :)


torsdag!

2011-12-15, 16:22:23 / Kategori: Allmänt
idag har jag & mallan vart på stan typ hela dagen :) det belv en tröja och massa saker från body shop! har även fyllt på mitt träningskort idag, så nu räcker de ända in till sommarn ;) kanon

!


onsdag!

2011-12-14, 14:58:24 / Kategori: Allmänt
trodde jag hade blivit sjuk igår, for till och med hem från skolan..men imorse var jag pigg och kände mej som vanligt! :P idag har vi haft studiebesök på sjukan igen..hela dagen..less blir man, höll även på svimma! :P klarar inte av att stå still för länge..ikväll blire jobb och efter det blir de film med sara & malin! :)


måndag!!

2011-12-12, 16:06:08 / Kategori: Allmänt
imorse var de -19c i vännäs och typ en halvmeter snö!! :P sjukt! har haft en lugn och skön dag iaf. vi såg även pearl harbor, skit bra! har dock sett den förr men ändå så jävla bra! hela veckan kommer även bli lugn och de känns skönt! ikväll blire träning, typ sista gången innan januari eftersom mitt kort går ut imorn och de är inte lönt att fylla på¨under jullovet! :P men imorn eller nån annan dag i veckan hade vi hoppas på att kunna åka skrillor på isen iaf? haha..


lördag!

2011-12-10, 12:39:15 / Kategori: Allmänt
MIN KAMERA ÄR DÖD! när jag kom hem fick jag damp på den eftersom den inte funkade så de är mitt fel :( ba å köp en ny dårå! gick att föra över bilder iaf! aja hade iallafall jättekul igår faktiskt :)  få se vad man hittar på idag? ikväll kanske de blir bowla eller nått :P




fredag

2011-12-09, 17:08:24 / Kategori: Allmänt
då vare fredag igen! är sjukt hungrig..hoppas någon kommer hem och fixar mat snart, vet inte hur man skär upp en stor köttklump eller hur man till lagar den? :P heh. redo för kvällen är jag iaf! de blir att föra här hos mej, sedan krogen och möta upp de andra, vi ska nämligen fira amanda ikväll, synd att vi inte kunde va me på middagen bara..så lång imellan och för lite tid! :P


torsdag

2011-12-08, 22:05:27 / Kategori: Allmänt
ledig idag..kännt mej duktig idag..utan att gjort nått spec? gjorde iaf en good lunch! la ner en hel havltimme till att göra nudlar och wokgrönsaker med massa gott i ;) haha sen blev de lite städning och sedan maxi en sväng! första gången på boan idag också :P yeeah. ikväll har jag sara sara & malin gått en prommis sen fick jag & ga lite trist så de blev en hel del snöskulpturer ;)







onsdag!

2011-12-07, 17:16:35 / Kategori: Allmänt

kom nyss hem från sjukan, vi har haft studiebesök ända sen lunch. vi besökte barn 3 & 4!
allstå för tidigt födda barn & cancersjuka barn! sjuk hur små vissa barn va, typ som min hand! :P
mysigt att snön äntligen faller!! :) ikväll bli de en mysig prommis me sara..ledig imorn skönt!


måndag!

2011-12-05, 17:00:33 / Kategori: Allmänt
slutade efter lunch idag, så de blev stan med vanya! :) har även hunnit bokat en tattueringstid idag! :D dock är de över en månad kvar.. drygt! vill göra den nu! har en andra på lager också..men den får vänta! ikväll blire nog träning, men har fett me träningsvärk från igår.. :P sen blire nog nån film hos sara kanske..


söndag!

2011-12-04, 16:15:20 / Kategori: Allmänt
hade en kanonbra dag/kväll igår! middag på droskan, sen olles och sen schlagerklubben :) fett kul! de sög iaf att jag inte var effektiv me kameran igår..idag blev de pizza till lunch sen ha man vart runt lite överallt!





fredag!

2011-12-02, 14:35:17 / Kategori: Allmänt
hade ingen lektion idag, sjukt onödigt att fara till skolan, men vi såg iaf en film innan vi for till stan och kikade runt lite! :) får se om jag ska upp till stan me grabbarna snart igen..men tobba hade ju tänkt köpa pressent åt mej eftersom JAG FYLLER ÅR IMORN! men då kan jag ju visa vad jag vill ha ist ;) ikväll blire lungt! de blir bio med älskling! tänk att han vill se breaking dawn me mej..sweet! :P



torsdag!

2011-12-01, 16:22:00 / Kategori: Allmänt

vaknade som vanligt tidigt, halv 8 typ, men la mej igen & halvsov till kvart i 12! idag har jag & vanya vart i stan bara.. :P snacka om STORM idag! ikväll blire träning!

igår blev de chill hos johan med moa erik tobba & vanya, de blev lussebullsbak, chips & dipp, nötter, glögg & myys framför tvn! :)